Жена и близнаците й задържаха крадец

Жена и близнаците й задържаха крадец | StandartNews.com

Кнежа. 35-годишна жена от Кнежа и синовете й задържаха крадец, когото заварили да отмъква козата им. В понеделник около 21 ч. Латинка Георгиева чула подозрителен шум в двора. Тя видяла как непознат мъж прехвърля животното през оградата и се опитва да прескочи след него.

Стопанката се развикала и го погнала, но апашът успял да се прехвърли навън. Тогава на помощ се притекли двамата сина на Латинка, които гледали случващото се през прозореца. Момчетата погнали крадеца. Той пък тичал сред ужасеното животно, преплитайки крака.

„Беше комична гледка. В крещяха, козата също врещеше", разказаха съседи. Натрапникът скоро бил настигнат и заловен. Той криволичил, защото предварително се напил, обясниха местните.

Момчетата пленили мъжа, а майката повикала полиция. Патрулът бил наблизо и пристигнал за минута. Униформените идентифицирали мъжа, който се оказал 34-годишния Пламен Върбанов от Кнежа. За да открадне козата, той потрошил портата на кошарата, твърдят потърпевшите. Момчетата са близнаци осмокласници.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай