Убийството в Джебел- най - вероятно от ревност

Убийството в Джебел- най - вероятно от ревност    | StandartNews.com

Кърджали. Млада жена и дъщеричката й бяха открити мъртви в Джебел. Една от версиите, по които се работи е, че трагедията е от битов характер. Жената имала няколко приятели.Труповете в квартирата са отпреди седмица, а убийството е извършено най –вероятно с нож. Окръжният прокурор Светлозар Лазаров заяви, че в понеделник ще даде изявление за медиите по случая в Джебел.

24-годишната жена и 7-годишната й дъщеря са били открити мъртви на 26 април, събота в апартамент в Джебел. Сигналът за трагедията е подаден от съсед. Мястото на произшествието е запазено от полицията. Огледът се извършва под ръководството на окръжния прокурор Светлозар Лазаров. На мястото са директорът на ОД на МВР-Кърджали комисар Петко Деведжиев и началникът на следствието Стефан Георгиев. Полицията работи по изясняването на трагична двойна смърт в Джебел, съобщиха от ОД на МВР Кърджали.

Младата жена се казва Джейлян Ю., родена е 1991г., завършила е основно училище в село Старово, община Кирково, обясни кметът Юсеин Мехмед.Момиченцето й било в първи клас. Той уточни, че в селото живеят нейни близки, баба й и дядо й, но родителите й близо 15 години работели в Германия.„Имат адресна регистрация тук, но като се върнат остават в Джебел", каза още кметът. По непотвърдена информация Джейлян била разведена от 1-2 години, но през последните месеци имала връзка с друг мъж. Детето е в първи клас на СОУ"Хр Ботев", от няколко дни не било на училище.Жестоката трагедия се е разиграла в близката до школото жилищна кооперация. Казват, че в стаята всичко било в кръв, а труповете обезобразени.

Бащата на покойната жена вече пътува от Германия за България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай