Трима мотористи се пребиха в Пиринско за последните няколко дни

Трима мотористи се пребиха в Пиринско за последните няколко дни | StandartNews.com

Благоевград. Трима неправоспособни водачи на мотори катастрофираха в Пиринско. Първият инцидент станал в събота около 19:30 часа на пътя от село Долно Българчево към село Бело поле. На сухия асфалт мотоциклисет без регистрационна табела и нерегтриран по надлежния ред, се движел с несъобразена скорост. При излизане от десен завой 33-годишният А.С. загубил контрол над мотоциклета. Возилото излязло отдясно на пътя и се обърнало. Мъжът е с множество охлузни рани, но няма опасност за живота му.

19-годишният С.В. от гоцеделчевското село Мусомища се пребил в неделя на стръмния път от местността Попови ливади към връх Ореляк. Той също бил с нерегистриран мотор и без книжка. Заради висока скорост мотоциклетът паднал, а водачът е с фрактура на левия крак и контузии на лявата ръка. Няма опасност за живота му.

35-годишният неправоспособен водач Т. Г. от петричкото село Тополница пък катастрофира около 00.50 часа в понеделник. Той управлявал мотоциклет без номера. При падането мъжът е получил охлузни рани по крайниците и аркада на дясната вежда. Пострадалият водач е настанен в МБАЛ „Рокфелер" – Петрич, няма опасност за живота му.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай