Студент е в неизвестност от половин месец

Студент е в неизвестност от половин месец | StandartNews.com

Враца. Първокурсник от Техническия университет е в неизвестност от половин месец. 23-годишният Деян Данов е обявен за общодържавно издирване, а майка му Латинка проплака в ефира на bTV:„Ела си, чакаме те".

Студентът излязъл от къщата си във врачанското село Зверино на 30 декември. Не взел нито пари, нито личната си карта, нито дрехи. Телефонът му е изключен и никой от роднините и приятелите му няма връзка с него. В дома му са и ключовете от общежитието. Сестра му го търсила и там, но й казали, че въобще не се е вясвал. В деня на изчезването майка му се чула с него по телефона, но когато се върнала за обяд него го нямало. Тогава за последно е видян да си купува кафе и да снове около гарата.

Младежът едва оживял от зверска катастрофа преди три години. Цял месец бил в будна кома. След бавно и тежко възстновяване лекарите му дали надежда, че може да живее пълноценно и да учи. С голямо желание станал студент. Бил решен да се реализира в професията в големия град, а не на село. Около седмица преди да изчезне поведението му се променило. Затворил се в себе и, не разговарял с най-близките си, а приятелите си открехнал, че си крои някакви планове, но не споделил какви.

От полицията призовават, който има информация за местонахождението на Деян Галинов Данов, да съобщи на телефон 112 или в най-близкото полицейско управление.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай