Режат гуми на предизборна кола

Режат гуми на предизборна кола | StandartNews.com

Велико Търново. Вандали са нарязали гумите на автомобил на доброволци на ВМРО, съобщиха от предизборния щаб на "войводите". Нападението е извършено във великотърновския квартал „Зона Б". Колата била обозначена с плакати и от партията я използвали за придвижване за разлепяне на агитационни материали. Четирите гуми били срязани по непоправим начин. Престъплението е дело на политически опоненти и това се доказва от факта, че под нарязаните гуми, са оставени накъсани плакати на Красимир Каракачанов и водача на листата за областта доц. Милен Михов, смятат от ВМРО.

От предизборния щаб веднага са подали сигнал в полицията, като мястото е посетено от служители на реда. Собственикът на автомобила е дал показания. Той сподели, че само преди ден са бил спрян от водач на листа на друга политическа сила, който му направил забележка за мястото, на което лепи, заканвайки се: „Вие знаете ли кой съм аз".

Не мога да обвиня никого, защото не съм видял, но ме е страх да си помисля какво ни чака. Ако един човек или група хора искат да станат депутати, а нямат страх от бога и в навечерието на Великден са готови да извършат престъпление или да поръчат такова, значи наистина са загубили всякакви морални скрупули, коментира доц. Милен Михов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай