Право на отговор на ОД МВР-Монтана

Право на отговор на ОД МВР-Монтана | StandartNews.com

София. Във връзка с публикувана статия от в. Стандарт и standartnews.com публикуваме правото на отговор от ОД МВР - Монтана.

 

ДО

ГЛ. РЕДАКТОР НА

В-К "СТАНДАРТ"

Г-ЖА СЛАВКА БОЗУКОВА

ФАКС: 3592/ 8182 306

E-MAIL: [email protected]

КОПИЕ:

ДО

ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ „БЛИЦ"

E-MAIL: [email protected]

П Р А В О НА О Т Г О В О Р

Уважаема г-жо Бозукова,

Във връзка с материала „Пиян катаджия паркира под ТИР", публикуван в рубрика „Денят" в печатното издание на вестник „Стандарт" от 29.10.2013 г., както и в електронния сайт – standartnews.com, от дата 28 окт. 2013, ОД МВР Монтана счита за необходимо да уточни, че фактите, изнесени в материала, не са проверени и не отговарят на истината.

Екипът на „Стандарт", публикувал материала, твърди, че „пиян катаджия е паркирал под ТИР в Монтана и че вече 10 дни крие, че е катастрофирал". Пътно-транспортното произшествие е отразено в информационния бюлетин за медиите на ОД МВР Монтана от 21.10.2013 г. В съобщението, изготвено от следовател на Окръжна следствена служба - Монтана, посетил местопроизшествието, е посочено, че лекият автомобил „Ситроен Ксантия" е бил управляван от неизвестно лице. По случая се извършват процесуално-следствени действия, които по неоспорим начин да докажат кой е шофирал лекия автомобил „Ситроен Ксантия" по време на произшествието.

Надяваме се, че ще уважите правото ни на отговор.

30.10.2013 г.

Гр. Монтана

1 екз.

Директор: /п/

/ ст.инспектор И.Георгиев /

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай