Мерцедес се блъсна в опел, потроши дете и трима възрастни

Мерцедес се блъсна в опел, потроши дете и трима възрастни  | StandartNews.com

Благоевград. Две тежки катастрофи станаха през уикенда в Пиринския край. В събота около 13:00 часа в полицията в Гоце Делчев е получен сигнал за катастрофа на пътя до разклона от село Гърмен към Гоце Делчев. Водачът на лек автомобил „Мерцедес” от с. Дебрен, тръгнал да се включва в движението отдясно наляво и катастрофирал в лек автомобил „Опел Зафира”, управляван от 43-годишния мъж от с. Слащен. При удара са пострадали водачът на опела, който е с контузия на гръден кош, както и пътниците – жена, с контузия на горен ляв крайник, мъж с разкъсно-контузна рана на главата и 7-годишно дете, което е с комоцио.

Оказана им е медицинска помощ в МБАЛ-Гоце Делчев. Няма опасност за живота им. Установено е, че само водачите на автомобилите са ползвали обезопасителни колани. Пробата за наличие на алкохол в кръвта на шофьорите е отрицателна.

Три часа по-късно на сух горски път в благоевградското село Горно Хърсово неправоспособен водач на мотоциклет „Ямаха” се е пребил с мотор. 39-годишният благоевградчанин загубил контрол над мотоциклета и паднал на земята. След извършен преглед в ЦСМП-Благоевград е установено, че мотористът е с два пукнати прешлена на гръбначния стълб. Транспортиран е за лечение в УМБАЛСМ „Пирогов”-София, няма опасност за живота му. По случая е образувано досъдебно производство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай