"Кемпински" подари вълшебна Коледа на деца с увреждания в Банско

"Кемпински" подари вълшебна Коледа на деца с увреждания в Банско | StandartNews.com

Банск. Както всяка година за Коледа, "Кемпински Хотел Гранд Арена Банско" сподели празничното настроение с децата от местния Дневен център за деца с увреждания „Здравец" и ги изненада с вълнуващи коледни подаръци.

Тази година благотворителната мисия на хотела бе подкрепена от централата на Кемпински в Женева. Мениджърите от корпоративния офис на Кемпински изявиха желание да допринесат за коледната радост и дариха играчки, дрехи и учебни материали за децата.

Спазвайки традицията мениджърският екип на "Кемпински Хотел Гранд Арена Банско" посети центъра и предизвика празнична атмосфера като зарадва децата с изпратените подаръци от Женева и коледна елха от хотела, която всички заедно украсиха. След като елхата беше готова, дойде ред и на голямата изненада – Дядо Коледа пристигна с коледни чорапи, пълни с шоколади и вкусни сладкиши, приготвени от готвачите на хотела. Това бе най-вълнуващият момент от деня, особенно за децата, които са чакали с нетърпение добрия старец през цялата година. Всички бяха много развълнувани и дружно се забавляваха на фона на весели коледни песни, а Дядо Коледа им пожела да бъдат послушни през новата година и обеща да ги посети отново следващата Коледа с желаните от тях подаръци.

Генералният мениджър на хотела, Атанасиос Манос, благодари на ръководството на центъра и на децата от името на "Кемпински" за възможността да споделят заедно празничното настроение, както и за ръчно изработените от децата коледни венци и картички за екипа. Накрая г-н Манос поднесе и поздравителна картичка, подписана с коледни пожелания от корпоративния офис на "Кемпински" в Женева.

„Изключително сме благодарни за подкрепата на нашите колеги в Женева, които заедно с пожеланията си дариха и много хубави Коледни подаръци за центъра. Радвам се, че сме успели да заразим с коледния си дух нашите колеги, с които заедно направихме децата днес щастливи. Това доказва, че непрекъснатите ни усилия за подпомагането на различни социални каузи наистина си струват. Нашите благотворителни инициативи ще продължават и занапред, защото добри дела се вършат не само по Коледа, но и през цялата година, коментира генералният мениджър на ски хотел №1 в България в последните 2 години.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай