Арест за 7 пияни шофьори

Арест за 7 пияни шофьори | StandartNews.com

Бързи производства за шофиране в нетрезво състояние са образувани срещу 7 водачи на МПС в Пиринско за 48 часа. Всички нарушители са изтрезнели в ареста.

Двама са заловени в областния център Благоевград. 48-г. перничанин Д.Ш. шофирал по булевард „Св. св. Кирил и Методий" лек автомобил „Фолксваген Джета" с наличие на 1,24 промила алкохол в издишания въздух. На главен път Е-79 край града пък е спипан 38-г. санданчанин П.Б., който карал „Опел Астра" с наличие на 1,45 промила алкохол.

Двама пияни шофьори са задържани и в Сандански. На улица „Лилянски път" е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген Голф". 63-г. санданчанин Б.Г. седнал зад волана пийнал – дрегерът отчел 1,25 промила алкохол.

32-г. негов съгражданин е хванат да кара „Ауди" с наличие на 2,45 промила алкохол в издишания въздух. 36-г. банскалия Г.А. се озова зад решетките, тъй като подкарал лек автомобил „Сеат Ибиза" с наличие на 1,60 промила алкохол в издишания въздух.

Пиян водач с 1,88 промила алкохол е заловен в село Горна Брезница, община Кресна. 27-г. местен жител Л.П. шофирал лек автомобил „Сеат" след солидна почерпка с приятели. Негов съселянин с инициали С.С., на 36 години, е хванат на пътя между Кресна и село Горна Брезница. Той управлявал лек автомобил „Алфа Ромео" с наличие на 1,95 промила алкохол в издишания въздух.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай