3 катастрофи за час и половина под дъжда в Пиринско

3 катастрофи за час и половина под дъжда в Пиринско | StandartNews.com

Само за час и половина на хлъзгавите пътища в Пиринско станаха три катастрофи. За щастие, няма тежко ранени и жертви при пътните инциденти. Първото ПТП стана към 13:45 часа в четвъртък в района на гоцеделчевското с. Мусомища между два леки автомобила. Няма сериозно пострадали хора, но са нанесени значителни материални щети на колите. Движението се регулира от полицейски служители в продължение на близо 2 часа.

Джип „Хюндай" пък отнесе два други автомобила малко след Благоевград в посока Симитли. Сигнал за инцидента е подаден в 14:50 часа, катастрофата стана на главен път Е-79 в района на полигона. На мократа настилка джипът, който е със софийска регистрация, на прав участък навлиза в насрещното платно и блъска два автомобила. Първо удря „Мазда", а после и джип „Мицубиши" на пътноподдържащата фирма в района. Водачите не са употребили алкохол.

На пътя между Симитли и с. Градево към 15,15 часа има нова верижна катастрофа между товарен, лекотоварен и лек автомобил. По първоначални данни няма тежко пострадали лица. До освобождаване на пътното платно движението на моторни превозни средства по пътя към Банско бе спряно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай