Сладък допинг за волейболистите

Сладък допинг за волейболистите | StandartNews.com

Хитрецът Хайнен се подмаза на българските фенове

Българска федерация по волейбол обяви нов силен играч. "Нестле България" стана допълнителен спонсор на националите на Евроволей, което се провежда у нас и в Италия. "Благодарим им за подкрепата на българския волейбол. Щастливи сме, че имиджът на нашия спорт привлича такива солидни партньори. А обичта, която феновете показват към отбора ни, е доказателство, че когато сме заедно, постигаме успехи", заяви изпълнителният директор на БФ волейбол Станислав Николов. Както е известно, основен спонсор на Пламен Константинов и компания е "Лидъл". Компанията обяви партньорството си с волейболистите непосредствено преди старта на Евроволей.

Тази вечер нашите играят дългоочаквания четвъртфинал срещу Германия. Треньорът на немците Витал Хайнен, който стана трън в очите на всички родни фенове, реши да им се подмаже. По време на първия четвъртфинал в София между Полша и Словения Хайнен позира без притеснение с българското знаме. Куриозната случка се разигра в "Арена Армеец" три часа преди сблъсъка. Явно селекционерът на Бундестима ухажваше волейболната си "съпруга" (б.р. както той нарича България), тъй като бе притеснен от предстоящия сблъсък.

Сметкаджиите ще страдат, обяви Стойчев

Бившият национален селекционер Радостин Стойчев осъди Германия за сметките и цирковете, които сътвори на Евроволей у нас. "Спортът е за това да се побеждава във всеки мач, във всяко състезание. Сметките са абсолютно недопустими в спорта и съм абсолютно убеден, че това винаги се връща. Хората, които постъпват по този начин, свършват зле. Това е моето мнение, показва ми го опита. Във волейбола, в спорта и в живота такива дребни сметки не минават", заяви Стойчев пред бТВ.

Черната борса работи до късно

Решителният мач между България и Германия на европейското по волейбол се играе късно тази вечер. Но това не попречи на хората, които продаваха билети за двубоя на "черно" да се въртят около "Арена Армеец" непосредствено преди мача.

Над двадесет оферти с доста завишени цени все още фигурираха в интернет пространството. Най-скъпата бе от 300 лева за два билета в централен сектор. Следващата такава оферта бе със само лев по-малко, отново за атрактивни позиции. За по-странични сектори офертите вървяха между 80 и 100 лева за два билета, докато единичен билет вървя по 30-40 лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай