Бразилки кършат тела пред Гибона

Бразилки кършат тела пред Гибона  | StandartNews.com

Русия загуби ас за Берлин заради зверски побой

Селекционерът на мъжкия ни национален отбор по волейбол Пламен Константинов остана с отворена уста след чудното самба шоу, което оскъдно облечени бразилки спретнаха в централата на CEV в Люксембург. С танците на красивите момичета завърши срещата между участниците в предстоящите квалификации за Рио 2016, които ще се проведат в Берлин от 5 до 10 януари. Гибона бе придружен и от президента на Българска федерация по волейбол инж. Данчо Лазаров. "Очаква ни един изключително тежък турнир, но аз вярвам, че нашият отбор има своите шансове. Пожелавам успех на всички и се надявам квотата в Германия да спечели най-добрият, а не най-късметлийският отбор", заяви Константинов.

Междувременно стана ясно, че руският селекционер Владимир Алекно загуби един от основните си играчи Дмитрий Илиних за надпреварата в Берлин. Олимпийският медалист от Лондон 2012 Илиних и съотборникът му Павел Зайцев били жестоко пребити. Инцидентът се разиграл в неделя в руския град Сургут след домакинската загуба "Газпром Югра", за който двамата играят, с 0:3 от "Белогорие". Руските национали отнесли здрав бой, като Илиних пострадал по-сериозно от Зайцев. Това разкри треньорът на "Газпром Югра" Рафаел Хабибулин.

"Илиних има счупени ребра, челюст, скули и вътрешни разкъсвания. Той със сигурност ще отсъства дълго от терените. Зайцев е по-добре и очакваме скоро да поднови тренировки", каза специалистът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай