И Кобрата агитира за родното море

Боксьорът се включи в кампанията роднотоМоренеедемоде

И Кобрата агитира за родното море | StandartNews.com

Боксьорът Кубрат Пулев,  за когото стана ясно, че е скъсал с фолк дивата Андреа, също се присъедини към инициативата хаштаг роднотоМоренеедемоде в подкрепа на родните морски курорти. Преди него да агитират българите, че по нашето Черноморие също има хубави кътчета се включиха куп звезди и политици.

Кобрата, който наскоро изкара и курс по сексуално възпитание в САЩ заради прочутата му целувка с  Джени Суши, публикува снима от плаж в Свети влас. Към фотоса добави и текст „BULRAGIA is the best tourism destination all 4 season” и хаштага.

Старт на кампанията актьорът и режисьор Ники Илиев.  Галин Димов, председател на Българската конфедерация по кикбокс се включи с кадри от морския бряг, придружени с послание „Направете и вие по една красива снимка на родното море. Да подкрепим инициативата. #роднотоморенеедемоде“.

Президент на Българската федерация по бокс Красимир Инински, качи в социалната мрежа фотос, от който се разбира, че е в  Слънчев бряг, а към него е добавил и отличителния знак на инициативата.

Кампанията е подкрепена и от добре познати лица от малкия екран. В профила на водещият на Нова телевизия Богомил Грозев има снимка, от която се вижда, че той е на плаж в Приморско. На нея той позира с майстор-готвача Андре Токев и е добавил отличителният знак- #роднотоморенеедемоде.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай