Звезди с детски снимки във Фейсбук

Маги Халваджиян на 4-ия си рожден ден в любимата му детска градина

Звезди с детски снимки във Фейсбук | StandartNews.com

Екипът на шоуто "Големите надежди", което тръгва на 12 март по Нова, е в предстартова треска. За да го промотират, продуцентът Маги Халваджиян, журито и водещият Драго Симеонов сложиха във Фейсбук свои детски снимки. Сегашните звезди като малчугани са също толкова симпатични и забавни. Халваджиян извади от архивите кадър от четвъртия си рожден ден, който празнува в детската градина с торта и голяма кукла. Той бил страстен почитател на заведението. "Това беше любимото ми място. С голяма мъка си тръгвах оттам в края на деня - явно от малък съм бил доста социален", спомня си с носталгия тв продуцентът.

 

Драго е изключително чаровен на 6 години с тениска на Супермен, с любимите си сини тиранти и един зъб по-малко. "През онова лято се научих да плувам, но по-важното - разбрах какво точно представляват супергероите. Вече не мога да плувам, но другото не съм го забравил", припомня си Драго.

 


Любо Киров, Веселин Маринов и Дивна също гледат с детски очи от профилите си в мрежата. Любо е зяпнал изплашено на третия си рожден ден, пременен с гащеризон до празничната торта. По случай 8-ми март снимката на четиригодишния Веселин Маринов е поздрав за любимата му майка, за която и до днес споделя, че е най-добрият човек, когото познава. А Дивна пък забавлява екзалтирана тълпа като певица каубойка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай