Звезди празнуват Деня на бащата

Звезди празнуват Деня на бащата | StandartNews.com

Ивайло Захариев взе отпуска, за да бъде с двете си момчета

Дичо гордо разходи Ариел, Чарли Шийн наруга бившата си жена

Джъстин Тимбърлейк пусна умилителен кадър в социалната мрежа точно в Деня на бащата, на който е гушнал първородния си син Сайлъс.
Почитателките на секссимвола буквално изпаднаха в екстаз от публикуваната снимка, тъй като мъникът е облечен в бебешко боди, а на дупето му пише "Обичам тате". Певецът и съпругата му Джесика Бийл се сдобиха с рожба през април. Джъстин написа поздрав до всички бащи от "най-новия член на братството".
"Сайлъс Рандал Тимбърлейк носи името на баща ми! Животът е красив и не бих могъл да бъда по-щастлив!", казва още изпълнителят.

По същото време Дичо разказа, че вече не го знаят по име, а "като бащата на Ариел".
"Всички ми казват така. Много е яко! Вече не съм Дичо, а таткото на малката принцеса!", обяснява той пред "Блясък". Като супертатко той е решил да води Ариел всеки месец на море за по една седмица по препоръка на педиатрите.
За новата си роля в живота на родител Дичо споделя: "Гледай сега - аз съм отгледал някъде около 30 котки и 5 кучета. Но това, което сега чувствам, не е съизмеримо с нищо друго! Това обаче не значи, че хората трябва да хвърлят котките и кучетата си!".

Мийдоу, дъщерята на покойния Пол Уокър, отбеляза деня със снимка в Инстаграм на двамата, въпреки че скъпоценният й татко си отиде от земния свят преди година. Тя тиражира няколко кадъра, на които той я целува по бузата или я дундурка. Като трибют към него тийнейджърката написа съвсем скромно: "Happy Father's Day. Обичам те!".
А тази година Денята на баща е особено специален за британското кралско семейство. Принц Уилям вече е не само татко на две прекрасни деца, Джордж и Шарлот, но в неделя стана и на 33.

Когато Уилям за първи път празнува този ден, заведе Джордж на поло мач, а той все още прохождаше и се клатеше смешно, напомнят наблюдателни хора от Острова. Този път Кейт и Уилям решиха да прекарат време с децата си, далеч от любопитни погледи. Последните седмици достатъчно бяха фотографирани на различни събития. На парада на цветовете Джордж очарова тълпата, като бе облечен със светлосиньото костюмче на баща си, което той е носил през 1984 година, на рождения ден на Елизабет Втора.

Бащите - според характера. Лошото момче, чичо Чарли Шийн, предизвика отново скандал. Той написа в Туитър, че Денис Ричардс, майка на двете му дъщери, е "еретично премито прасенце и купчина срам". Едновременно с това той нарече новата си съпруга Брук Мюлер, от която има двама сина, "секси рок звезда, която обожавам."
Раян Рейнолдс и Блейк Лайвли също станаха родители за първи път преди месеци. Блейк пусна снимка на Раян с 6-месечната им дъщеря Джеймс. Блондинката написа под кадъра: "Досега не съм чувствала толкова силно със сърцето си, че ти си най-вероятният баща на дъщеря ми."

Дейвид Бекъм се похвали с гривна, на която пише "Татко". Във Фейсбук той каза, че това е перфектният подарък, а статусът е озаглавен
"Lead with Love".
Ивайло Захариев, ченгето под прикритие, който напоследък се изявява в театъра и е в активно турне с "Агенти", обаче сразява всички с уменията си - доказва го ефектно видео на стената му във Фейсбук. Той специално си взе отпуска, за да прекара у дома Деня на бащата и да прави пакости с малкия Дамян и братчето му Филип. Те си играли на буквички - учат се коя на кого от фамилията принадлежи. Преди това вкарвали топки в баскетболния кош в детската стая.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай