Зодиак: Стрелецът има ползотворен ден, рибите са изправени пред избор

Ден за учение и натрупване на информация. Идеален за постигане на хармония

Зодиак: Стрелецът има ползотворен ден, рибите са изправени пред избор | StandartNews.com

Днес символ ще е Колелото на съдбата, което е готово да се завърти отново. Единствено от вас зависи дали ще спре на добро или на лошо. Не се препоръчва да се занимавате с отговорни дела и да започвате нови, тъй като много ситуации се повтарят, връщат се отново като лошо усвоени уроци за корекция, ревизия и промяна. Денят е подходящ за корекция на миналото и на съдбата. 10 август е благоприятен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови идеи.

Ден за учение и натрупване на информация. Идеален за постигане на хармония. Бъдете особено внимателни към знаците на съдбата, различни „случайности“, съвпадения. Не се доверявайте на първото впечатление при запознанство. Скоро то може да се окаже измамно, съветва астрологът Ивелина Пенчева пред tribune.bg.

Овен

Най-добрата стратегия днес е да се говори по-малко и да се слуша повече. Можете лесно да засегнете другите с по-остри думи, дори и да не искате. Не се опитвайте да се показвате като експерти в области, където вашите знания и опит са недостатъчни.

Телец

Днес сте изпълнени с толкова много желания, че ви е трудно да решите на кое да отдадете първо предпочитание. Личните взаимоотношения, въпреки привидната хармония, могат да бъдат разочароващи.

Близнаци

Ще се почувствате много по-уверени и по-спокойни. Ще постигнете повече, отколкото сте очаквали, вашата настойчивост ще донесе плодове. Мнозина ще успеят да решат тези проблеми, които отдавна ви безпокояха.

Рак

Близките ви може да ви критикуват, но това няма да доведе до проблеми в отношенията. Ще успеете да запазите мира и взаимното разбирателство. Можете да си позволите малки покупки, включително непланирани, те ще бъдат успешни.

Лъв

Днес ще усетите прилив на силна творческа енергия. Дори ако чувствата противоречат на разума, не се опитвайте да рационализирате импулсите на душата си и не се отказвайте от шансовете си.

Дева

Не бързайте. Имате достатъчно време да доведете всичко до край. Внимателно проверявайте всяка информация, която получавате, не се предоверявайте на никого, може да влезете в заблуждение.

Везни

Може да ви хрумне нова идея и да решите да оставите ежедневните си задачи, за да започнете да я прилагате. Първоначалният импулс обаче постепенно ще избледнее и можете да изоставите новия проект толкова бързо, колкото сте решили да започнете.

Скорпион

Вълнувате се от някои нови перспективи, които ви се откриват. Впечатлението обаче е измамно, можете да сбъркате. Докато не дойде време да вземете решение за големи промени, обстоятелствата все още не са узрели.

Стрелец

Благоприятен и ползотворен ден. Подходящо за справяне с нещо голямо и сложно. Вие знаете как точно да действате, за да получите желания резултат. Може да стане по-лесно, отколкото сте очаквали.

Козирог

Не се старайте да намерите непременно търсеното решение днес. Може би отговорът ще дойде при вас утре. Космическите енергии на този ден вълнуват сетивата, вие сте пленени от нови идеи, но тяхното реализиране носи несигурност в бъдещето.

Водолей

Едва ли ще успеете да избегнете трудностите, но с всички проблеми ще се справите успешно. В общуването си с околните бъдете открити и честни, старайте се да бъдете дипломатични и да не засягате никого.

Риби

Денят предлага толкова много разнообразие, че ще сте изправени пред избор. Може да се разтревожите, защото нямате контрол върху определени обстоятелства. Най-хубавото е да не бъдете твърде привързани към желанията си сега.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай