Зодиак: Девите поглеждат към бъдещето, водолеят е нащрек

Денят е хубав - спокоен и мирен и особено благоприятен за смелите и амбициозни проекти

Зодиак: Девите поглеждат към бъдещето, водолеят е нащрек | StandartNews.com

2 август ще е ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Към прииждащата информация бъдете също много внимателни. Възможно е да имате телепатична връзка с близък човек. Добре е да се посветите на самоусъвършенстване. Денят е хубав - спокоен и мирен и особено благоприятен за смелите и амбициозни проекти. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и късметът обезателно ще ви се усмихне.

Овен

Във вашия романтичен живот отношенията ви вървят доста добре, така че е по-добре да не повдигате разговори и ситуации, които могат да предизвикат конфликти и конфронтации с партньора ви. Ако сте сами, не се страхувайте от застоя на дните и се опитайте да прекарате възможно най-добре.

Телец

С начина, по който се справяте със ситуациите, ще можете да постигнете успех много бързо и да постигнете целите, които сте си поставили. Но що се отнася до вашите финанси, по-добре не поемайте никакви рискове днес.

Близнаци

Започвате месеца положително и оптимистично и с тази нагласа ще можете да се справите успешно с всяко предизвикателство. Предстоят вълшебни дни, в които можете да сбъднете мечта. Ще искате да излезете, да се насладите, да се забавлявате.

Рак

Вашата чувствителна страна излиза на повърхността днес и ви кара да се изолирате от заобикалящата ви среда. Само малко предпазливост, за да не се увлечете от меланхолия и да оставите цялата работа, която трябва да свършите.

Лъв

Би било добре днес да се занимавате с въпроси, които се нуждаят от изясняване. Не се страхувайте да ги извадите на повърхността и да ги разрешите веднъж завинаги. Късметът е на ваша страна и могат да ви направят интересни предложения.

Дева

Днес е добър момент да оставите миналото настрана и да се съсредоточите върху бъдещето. Направихте достатъчно със старите неща, време е да видите какво ще правите оттук нататък. В емоционалния си живот е по-добре да забравите някои ситуации, които може да са причинили проблеми във връзката ви в миналото и да започнете наново.

Везни

Премахнете съмненията от ума си и изяснете какво искате, тъй като сте на крачка от постигането на това, което ви се е струвало почти невъзможно. Ако искате щастие и напредък в живота си, бягайте от конфликтите и действайте спокойно.

Скорпион

Ще се радвате на интензивен социален живот, който ще ви позволи да срещнете много интересни хора. Растящата Луна засилва вашата интуиция. Дори да възникнат покупки, които искате да направите, би било по-добре да се отнесете с тях с много внимание и предпазливост.

Стрелец

Днешният вторник ще ви притесни доста, тъй като някои нерешени проблеми от миналото се завръщат и дори по динамичен начин, за да ви напомнят, че всичко, което сте оставили неразрешено, ще попречи на плановете ви. От друга страна, енергията ви днес ще ви помогне да преодолеете всичко и да продължите бързо напред.

Козирог

Ако сте необвързани, не стойте бездейни и преследвайте романтичното си щастие по всякакъв възможен начин. Необходими са малко повече усилия, за да видите положителни резултати и преди всичко оптимистично настроение.

Водолей

Днешният вторник ще е доста напрегнат най-вече по въпроси, които смятате, че нямат никакво развитие. Бъдете нащрек и дръжте очите си отворени, защото някой от близкото ви обкръжение ще се опита да ви прави спънки и да забави плановете ви.

Риби

Днес е градивен ден, особено по отношение на минали планове. В емоционален план днес отношенията ви ще преминат на сравнително добро ниво, ако избягвате сериозни разговори по семейни и финансови въпроси.                                                

Автор: Ивелина Пенчева - астролог, tribune.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай