Зодиак: Девите да крият тайни, близнаците да правят икономии

Днес всяко събитие ще бъде знак за това дали носим нерешен проблем от миналото

Зодиак: Девите да крият тайни, близнаците да правят икономии | StandartNews.com

Днес всяко събитие ще бъде знак за това дали носим нерешен проблем от миналото или имаме зелена светлина да продължим хода си напред или поне натам, където искаме да стигнем. Може да се появи усещането, че нещо или някой ви задържа или пък ни дърпа назад. Това може да е стара връзка, отношения с някой или чувство за вина. Не винаги с лекота можем да назовем кой е проблемът. Затова днес може да получим знак къде и какво ни задържа.

Овен

Не се старайте непременно да намерите търсеното решение днес. Може би отговорът ще дойде при вас утре. Космическите енергии на този ден вълнуват сетивата, вие сте пленени от нови идеи, но тяхното реализиране носи несигурност в бъдещето.

Телец

Нужно е да се отпуснете, за да възстановите изразходената енергия и да си възвърнете жизнеността! Ако сте на работа, не разчитайте на разбиране от страна на колегите си, имитирайте някаква дейност без да се натоварвате.

Близнаци

Добре е да бъдете предпазливи в областта на финансите. Има голяма вероятност от непланирани разходи и финансови загуби, затова се въздържайте от всякакви парични транзакции и преминете към режим на икономии.

Рак

Насочете цялото си внимание и всичките усилия за решението и довършването на започнатите и изостанали дела, които не бива да бъдат отлагани повече. Старайте се да се съсредоточите върху позитивното мислене.

Лъв

Вероятно няма да успеете да избегнете трудностите, но с всички проблеми ще се справите успешно. В общуването си с околните бъдете открити и честни, старайте се да бъдете дипломатични и да не засягате никого.

Дева

Обмислете добре действията си, без да бързате. Денят е добър за преразглеждане на плановете, но не и за активни действия. Пазете добре своите тайни от другите, в противен случай рискувате да загубите много.

Везни

Старайте се да избягвате да влизате в конфликти и не предприемайте твърде рисковани действия. Хороскопът ви показва, че ще имате склонност към прекомерна щедрост при харченето и съветът е големите покупки да се отложат за друг ден.

Скорпион

Денят ще ви донесе смесица от различни емоции. За да се чувствате спокойно и комфортно, старайте се да не се намесвате в отношенията и проблемите на други хора -  стойте далеч от тези, които излъчват негативни емоции и чувства.

Стрелец

Твърде е възможно да има пречки, които трябва да бъдат преодолени. По отношение на личния живот, благодарение на общителността и доброжелателността си, няма да ви липсва внимание от страна на противоположния пол.

Козирог

Действайте по-спокойно с нещата - днес няма да успеете да се справите толкова бързо, колкото бихте искали. Добре е да си починете и да се отпуснете. Ограничете общуването. Положете усилия за укрепване само на личните отношения.

Водолей

Върнете се към предишните си планове, но не правете нищо под влиянието на импулсите, особено ако е свързано с риск и материални разходи. Днес трябва да пазите портфейлите си, чантите, носители на информация. Лош ден за обсъждане на финансови въпроси, вложения, покупки.

Риби

Добре е да направите почистване на дома си, да се отървете от неща, които са загубили своята стойност и не носят полза. Вечерта посрещнете залеза в приятна компания -  ще ви хареса здрачът и ще се разсеете от мислите си.

Автор: Ивелина Пенчева - астролог, tribune.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай