Знаково лице на Би Ти Ви е аут! Сензационен заместник

Какво се случва в една от големите медии у нас

Знаково лице на Би Ти Ви е аут! Сензационен заместник | StandartNews.com

Повече от любопитно събития могат да се случат в близко време в Би Ти Ви.

Една от знаковите журналистки на Би Ти Ви, водещата на съботното сутрешно предаване „Тази събота“, пада от екрана на медията, пише filternews.bg.

Засега не е ясно дали мястото й ще бъде заето от външен човек или ще бъдат направени вътрешни рокади и на стола й ще седне някой от журналистите в телевизията.

Засега не е ясно дали мястото на Жени Марчева ще бъде заето от външен човек или ще бъдат направени вътрешни рокади и на стола й ще седне някой от журналистите в телевизията.

Не е изключено Мария Цънцарова, която пък е водещ на „Тази неделя“, да поеме целия уикенд през сутринта. Една от причините за отстраняването на Марчева може и да е не особено високият рейниг, който „Тази събота“ постигаше през миналия сезон, сравнен с резултатите на Цънцарова на следващия ден.

Някои предполагат, че в Би Ти Ви ще бъде поканена Люба Пашова, която сама съобщи, че напуска БНТ, където водеше предаването „Извън играта“. Подобна рокада е малко вероятна, защото Пашова е възпитаник на НАТФИЗ и не се е изявявали като политически журналист, а подобни познания са необходими за водещ на „Тази събота“.

В Би Ти Ви планирали сериозни програмни промени, както и промени на лицата на телевизията за подобряването на рейтинга, който през миналия сезон не бе особено устойчив, допълва Шоу Блиц.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай