За 3 зодии е важно да знаят: Правете любов, а не война

Дневен хороскоп

За 3 зодии е важно да знаят: Правете любов, а не война | StandartNews.com

Овен

Лутате се между крайностите, а от вас зависи дали денят ще е приятен или гаден. Не е зле да помислите над думите на Гершон Легман „Правете любов, а не война“ или над поговорката „Кой каквото прави, на себе си го прави. Любете се и не си въобразявайте несъществуващи проблеми! 

Телец

Склонни сте сега да рискувате повече от друг път. Трудно ще правите компромиси и ще наблегнете на личното си удобство и благополучие. Нови хора навлизат в живота ви. Важно е да постоянствате в целта и да се адаптирате в промените. Погрижете се за външния си вид!

Близнаци

Можете да укрепите семейните си отношения или да намерите начин да увеличите приходите в бюджета на фамилията. В този ден е добре да сте сред природата, да отидете до извор или до река и ако имате проблеми, да ги споделите. Това ще ви помогне да се справите с трудностите.

Рак

Това е ден, в който може да покажете своите умения. Усилията ви ще бъдат възнаградени. Възможно е обаче на много от представителите на този знак да се наложи да се разделят с някои илюзии и надежди, които са таили. Денят е чудесен за усвояване на знания, за обяснение в любов и за сключване на брак. 

Лъв

Любовта ви завладява. Ако връзката ви не в перфектна, това е денят, в който може да потърсите промяна. Дава ви се енергия, за да я хармонизирате. С рейки може да откриете нов потенциал у себе си или начин да промените живота си. Денят е добър за изцеление и за учение. 

Дева

В този ден не предприемайте нови дела, тъй като енергията ви ще отиде на вятъра и ще ви донесат само загуби! Отложете важните разговори и изясняването на отношенията! Сега е време за забавления. Препоръчва се да пиете повече сокове и в менюто ви да има повече плодове.

Везни

Това е ден за бурна страст и романтика. Някои от представителите на тази зодия днес ще се разнежат от любов, а други ще се тресат от гняв и ревност. И да се съмнявате във верността на любимия, не си позволявайте да го обвинявате, защото ще съжалявате! Денят е добър за начало на лечение.

Скорпион

Семейните мъже е по-добре в този ден или да се заврат в някой ъгъл и кротко да си почиват или да излязат с приятели, защото рискуват да се изпокарат с близките си. Не отговаряйте на упреците им! Изчакайте „бурята“ да отмине и после може да обсъдите проблема.

Стрелец

Здравето ви е относително променливо. Вземете мерки! Ако не се чувствате добре, отидете на лекар! Не прекалявайте с нищо, както апетит, така и хранителни режими и диети! Отдайте се на любими за вас неща без чувство за вина! С любимия може да опитате нови неща в секса.

Козирог

Забравете за мекушавостта! Това е ден, в който може би ще се наложи да покажете на околните, че държите на своите принципи и сте готови за защитите идеите си. Желателно е да не се стига до бой. Вашата сила е в словото. Убедете с думи вашите опоненти в правотата си!

Водолей

Може да се почувствате неуверени. Това е временно явление и скоро ще си върнете настроението. Зависими сте обаче от емоционалното настроение на околните. Затова, ако те са тъжни, опитайте се да ги развеселите! Ако се налага да шофирате, внимавайте!

Риби

Заемете се с дела или ангажименти, които сте отложили или пренебрегнали в миналото! Ще имате повод да почерпите приятелите си, но няма да липсват и трудности. Може да се скарате с любимия, но внимавайте да не прекрачвате границата и връзката ви да се разпадне!

/Флагман/

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай