Юни стартира със смелост и оптимизъм

Юни стартира със смелост и оптимизъм | StandartNews.com

Зареждаме се с енергия, търсим нови запознанства и реализация

В края на десетдневието внимавайте на улицата, както и при вземане на решения

Добрите страни на тазгодишния юни са видни.

До 10 юни транзитиращите Слънце, Венера и Уран зареждат с енергия атмосферата и ни позволят да сме смели и оптимисти.

Зад гърба ни остават напрежението и неяснотите. Бяхме напът заради тях да се откажем от идеи и идеали. Вече не. Сега има на какво да се опрем и за какво да мислим докато планираме и се надяваме на положителен резултат.
Идеи, стремежи и сили за реализацията им вървят ръка за ръка след провокация от страна на енергиите, излъчвани от положителния аспект Слънце/Венера.

Вибрациите им ни предразполагат към познанства и ни подтикват да задълбочаваме интимните си преживявания. Следваме желанието си за себеизразяване.

Заради дисхармонията Мекруий/Марс, дните 9 и 10 юни ни подготвят стресови преживявания.

Бързият вестоносец, планетата Меркурий, не се задържа дълго в комбина с останалите небесни тела. Случаят с опозицията му към Марс е точно такъв, което обаче не отменя необходимостта от поставяне на знак "Внимание" с главна буква.

От вибрациите на описаното планетно съчетание са засегнати нашето поведение, постъпки и решения. Внимание се изисква при движение по улиците и пътищата, при общуването с непознати, за претегляне на информацията, при оглеждане на обстоятелствата.

Горните уговорки са на фона на де факто ретрограден Меркурий от знака на Телец до 8 юни.

Доверете се на интуицията
Овен

Очаквате да преживеете спокойно дните. Започвате седмицата с важен/важни разговори, убедени, че така ще избегнете емоционално сепуко и ще предотвратите наличните сили да се разпилеят, вместо да ги насочите за справяне с предизвикателствата на работното място, в бизнеса, в учението. Разговаряйки, вие сте склонни да се съгласявате, да допускате за разглеждане твърдения, които влизат в разрез с вашите. Във всеки един момент откривате по нещо интересно в поведението на отсрещната страна. Разбира се, ще повдигна завесата и ще спомена, че добронамереността ви се дължи на планетата Венера. Нейният аспект с транзитиращото Слънце ви предразполага да сте любезни и внимателни, подтиква ви да мислите за любов, дава ви шанс за среща с нов партньор. Доверявайте се на интуицията си във всеки един момент.

Изкушавате се от пътешествия
Телец

Нови хора, нови лица с нови идеи навлизат в живота ви. Предложенията валят. Трябва да ги разпределяте и да ги подредите, за да знаете в бъдеще кой и кое нещо за какво може да послужи. При всички случаи, това означава да промените делничната програма, приспособявайки я по адекватен начин към обстоятелствата. След 9 юни ще ви е трудно да изпълнявате станалите ви досадни ангажименти, както и да сте там, където околните очакват, докато ви разпореждат. Мнозина ще са готови дори да поизоставят работата си заради нови идеи или пътувания. Блазнят ги пътешествия и екскурзии. Живее ви се интересно, искате да преживеете вълнуващи неща. Ако им обърнете повече внимание, ще чуете, роптаене по свой адрес. На 9 и 10 юни, докато пренебрегвате нечии предупреждения, действате, както си знаете, убедени, че околните нямат вярна представа за вас и че ви вкарват в руслото, което сами са подготвили.

Избирате правилните съдружници
Близнаци

Ще сте склонни да развиете сензитивност, която сега е от полза във всекидневието. Много лесно ще отсявате важното от маловажно, значимото от незначителното. Положенията на планетите - Слънце, Венера и Уран, позволяват да разгърнете способностите си, да напреднете, да работите за подобряване на материалностите. Вие ще се ориентирате перфектно кой е подходящ за съдружие, за съвместна дейност и кой ще се издигне в йерархията, за да го последвате и изпреварите. Друга страна от личностните ви особености, вашата общителност, ще се разгърне в пълен размер и ще ви позволи да се сближите с хора, които към момента са в центъра на общественото внимание. Дните в края на периода ще ви предоставят възможност да изразите творческата си природа не само на работното място, а и в любовта: ще изненадате някого много приятно.

Позволете да ви помогнат
Рак

Нуждаете се от проветряване на мислите. Кой как го разбира, ще стане ясно тази седмица. Сигурно ще има такива, които ще изсипят кошница с идеи пред високопоставените, настоявайки да ги заинтригуват. Други ще симулират нужда, за да предизвикат семейния съвет на разговор и да вменят или да "отстъпят" част от задълженията си към дома на другиго. Пазете се от подобни намерения на 9 и 10 юни. Меркурий/Марс застават в опозиция и не харесват подобни похвати. Ще си спечелите участие в празни дискусии или затруднения в общуването. Същите дати са неподходящи за пътувания. Далеч по-добре е да ги използвате за размяна на кореспонденция или информация. Ще научите или разберете полезни неща. Присъствието на хармонични връзка на Слънцето с Венера изисква да позволите на другите да направят нещо за вас, без да ги изпреварвате и без да ги критикувате.

Споделете идеите и плановете си
Лъв

Размишлявате за живота. Най-интересната част от тези моменти е времето, посветено на плановете. Тях, към момента, не мислите да споделяте. Не намирам решението за разумно, тъй като през тази седмица идеите, които са годни за използване и продуктивните, ще идват при вас след обсъждане с близките или по приятелска линия. Онези, които ви познават, разгадават желанията ви преди да сте ги изрекли гласно. Още повече, че по време на "ретроградната" фаза на Меркурий през територията на знака Телец до 8 юни, опитите ви да се наложите са затруднени: каквото и да направите, каквото да кажете, все не ви разбират или го приемат превратно. Надявам се, че сте си подготвили допълнителни средства за адекватно посрещане на високия полет на нечии желания. Няма да се минете с малкото. От вас очакват да сте щедри, дори тогава, когато знаят, че ви е трудно да си го позволите.

Неочакван скок в кариерата
Дева

Звездните обстоятелства ви предизвикват да имате ясна жизнена позиция. Създават се условия да се присещате за миналото, а и обстоятелствата от делника днес допълват картината със събития, които непременно трябва да бъдат разбрани и оценени. Случващото се има връзка, а и значение за пътя ви напред. Това е не само планетно състояние, а ваша вътрешна убеденост. Към 8 юни ще осъзнаете колко много промени сте преживели през последната година и че е невъзможно да продължите по някоя от утъпканите пътеки. На 9 и 10 юни животът ви поднася наготово отговори, с които подсъзнателно сте били наясно. Лесно и бързо се адаптирате. Някои ще направят крачка в кариерата след очакваното повишение. Други ще осъзнаят в каква посока трябва да отправят усилията си в своя бизнес. Трети ще приемат предизвикателство в сферата на обществената дейност. С един поглед назад ще установите колко много сте направили между средата на април и 8 юни.

Бъдете предпазливи с партньора
Везни

Вие сте смели, вие сте оптимисти. Правите крачки в неизвестното и не изпитвате нито страх, нито колебания. Това е знак, че сте преработили правилно силната енергия от аспектите Слънце/Венера и Слънце/Уран. В същия момент Меркурий, който тръгва де факто директно от 9 юни и провокира представителите на другите зодиакални знаци, при вас е доста кротък. Дори се опитва да ви подсети да се допитвате до интуицията си, когато става дума за материални дела. А то май те ще са най-много през вашите седем дни. Такива са нещата в професионално-служебната сфера. Ако ви се наложи да повдигате завесата на семейно-партньорските отношения, трябва да сте по-предпазливи. Отсрещната страна има свои планове, за които не ви е известила. Не правете драми, играйте според обстоятелствата, нагаждайте си.

Не се колебайте и действайте
Скорпион

След моментите на размисъл през предишната седмица, сега сте изправени през задачата да стартирате нещо, да започнете реализацията на претеглените и огледаните намерения. За тези ви действия си има както причина, така и подходящ момент. Съзнанието ви е готово да възприема реалността без страх, да вижда позитивното. За старт или подготовка на конкретни стъпки са подходящи дните до 9 юни. Както и да се бавите и въртите, вибрациите на Слънце/Венера и Слънце/Уран, изпълват живота ви със събития и новини. Не е възможно да останете встрани от обществените процеси, да не се вълнувате от случващото се на работното ви място или от съдбата на вашите съседи, познати. Сърцето ви бие в синхрон с качествата на атмосферата отвън и вие сте готови да представите своята принципна позиция. От една страна, така ще останете верни на себе си, но от друга, ще привлечете вниманието на останалите и ще разширите кръга си от познанства и приятелства.

Излезте в кратък отпуск
Стрелец

Спокойствието, което ви е обхванало, ще направи чудеса с живота ви. Не казвам, че то идва "отгоре". Вие работихте много и старателно следвахте предначертанията си. Няма как да не спомена, че е важно присъствието на аспект Слънце/Венера и Слънце/Уран. Транзитите на Слънце и Венера са през срещуположния знак и провокират интереса ви към отсрещната страна: общувате и разговаряте с удоволствие, дълго и напоително. Надявам се, споделянето на информация да допринесе за сработването с околните, да ви помогне да изградите стратегия за налагаща се съвместна дейност. Обстоятелствата преди 8 юни ви предлагат да се отпуснете и да откриете привлекателната страна на живота. Не се притеснявайте, нищо съществено няма да се случи, докато отсъствате от работа, позволявайки си няколкодневен отпуск, ваканция. Пътуванията биха могли да ви отведат сред природата. Ако ли не, то ще имате достатъчно време за за семейството, близките, приятелите. Сега тези отношения ви зареждат и разтоварват.

Щастливи мигове у дома
Козирог

През тази седмица всичко ще се случва някак си междудругото или докато правите планове. Така е, защото планетните вибрации не достигат директно до знака ви, а ситуациите, които възпламеняват, някакси остават далеч от вас. Ето защо, вие нямате нужда да се борите с емоции или еуфория. Дотук с нещата, които следват естествения ход. Нуждаете се и от съвет да не се доверявате на преценката си, когато се налага да решавате финансови, парични или бюрократични въпроси, както и да не подхващате съдебни дела. Преди това се опитайте да разговаряте. Убедена съм, че така ще се почувствате по-добре, а и ще можете да се съсредоточите в сферата на лично-интимните отношения, където ще сте много красноречиви с поведението си. Дните предполагат случването на приятни събития в дома, в семейството ви и тези щастливи мигове ще имат силата да изместят вниманието ви от делничните задачи и битовизмите към по-приятни неща.

В плен сте на романтиката
Водолей

Вие и околните живеете в синхрон. Като че ли се приемате за част от света и неговата програма е и ваша програма. Резултатите от тази симбиоза няма да закъснеят. Как иначе да е, когато Слънцето, Венера и Уран реагират сякаш са ви подслушвали: предлагат ви интересни неща, позволяват ви да правите подаръци или да ги получавате, разрешават ви да попътувате или да отпътувате. Не чувствате разминаване и не откривате сериозни проблеми във взаимоотношенията си с хората, на които държите. Не е необходимо да им го казвате, достатъчно е вашето усещане, което те долавят. По поведението ви през дните около 9 юни околните ще разберат, че вие преживявате повече, отколкото споделяте. Не е изключено в дъното на това ваше душевно състояние да стои романтична история. От вас зависи дали тя ще стане нечие достояние. 9 и 10 юни са специални за вас. Очаква се да предприемете конкретни стъпки, да проявите инициатива.

Работете, ще ви вдигнат заплатата
Риби

Вълнувате се за другите, за плановете им, но и се питате дали се вписвате в тях. Усещате, че ви е трудно да общувате непринудено. Отвътре ви идва да показвате колко повече знаете, умеете и го правите по начин, който може да подразни някого. Не постъпвайте така. Припомнете си, че Слънцето и Венера сега транзитират през знака на Близнаци и си кажете: стоп на претенциите, нека бъда оптимист. Така си спестявате излишни обяснения и празни приказки, а и няма да се наложи да преминете по трънливия път на неразбирането. Предлагам ви да прехвърлите вниманието си през дните около 9 юни другаде, където ще чувствате почва под краката си. На работното място от вас очакват да работите без много-много приказки. Резултатът няма да закъснее. Мнозина ще се поздравят с повишение или по-високи приходите до края на месеца. Предложението ми не е случайно. През това на лятото / 21 юни - 22 септември / разумът трябва да управлява парите ви.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай