Вдовицата на Коста Цонев продаде за милион семейния имот

Резиденцията на покойния актьор е сред най-внушителните постройки в Бистрица

Вдовицата на Коста Цонев продаде за милион семейния имот | StandartNews.com

Ели Цонева, вдовицата на големия актьор Коста Цонев, е продала прословутата резиденция на кинолегендата в село Бистрица, където той изкара последните мигове от живота си. 

Първоначално вдовицата на Цонев бе готова да продаде ценния имот срещу 360 хиляди евро. После промени цената на 410 000 евро и накрая на близо милион лева. Последната, обявена от нея сума, възлизаше на 485 хиляди евро, което се равнява на 948 хиляди лева. Но изглежда, че все пак купувач се е намерил. За продажбата Ели не ползва агент, защото самата тя се занимава с недвижими имоти. Така печалбата ѝ е чиста, без да плаща комисиона на никого.

Резиденцията на покойния Коста Цонев е сред най-внушителните постройки в Бистрица. Простира се на 350 квадрата разгърната площ, а дворът ѝ е 750 квадратни метра. Облицовката отвън е от скъп камък.

Последната съпруга на Коста Цонев е споделяла в миналото, че ако успее да продаде къщата, ще използва парите, за да започне нов живот във Франция, където живеят нейният син от предишен брак и любимата ѝ внучка Виктория. Ели обаче не е прекратила дейността си тук и продължава с търговия с имоти.

Въпросната къща актьорът ѝ оставя малко преди да си отиде. Война с другите му наследници Ели не е водила, макар да не са си близки. Тя не поддържа връзка нито с дъщеря му Теодора, нито със снаха му Мариана, съпруга на покойния Митко Цонев, още по-малко с внуците му Деси и Димитър-младши. Втората жена на звездата от “Господин Никой“ няма контакт и с първата му съпруга Анахид Тачева, която живее в Ню Йорк.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай