Ураган завихри Любо Киров за ЧРД (ВИДЕО)

Ураган завихри Любо Киров за ЧРД (ВИДЕО) | StandartNews.com

Любо Киров се изправя срещу апокалипсиса в клипа си "Знам". Видеото е заснето с уникална техника и спецефекти

Любо Киров, който днес има рожден ден, направи празника си двоен. Певецът и ментор в "X фактор" освен купона, който вдигна за ЧРД, направи и премиерата на видеото към най-новата песен "Знам". Известният изпълнител призна, че е вложил много хъс и ентусиазъм в създаването на клипа. "Именно затова смятам, че заслужава да се роди на моята рождена дата", обясни Любо.

Видеото е с изключително модерна визия, която умело играе с темата за апокалипсиса. Режисьор на продукцията е Васко Стефанов, който използва мащабния естествен декор на авиобаза Доброславци, за да пресъздаде апокалиптичната картина. Любо Киров е облечен целият в черно и смело крачи към своето бъдеще, разминавайки се с различни човешки съдби и вещи, въвлечени в ефектен ураган. В небето хвърчат хора, предмети, надежди и мечти. Нито те обаче, нито бездната, която се отваря пред героя накрая, могат да го спрат по пътя му към онова, в което вярва. "Подобно нещо не е правено досега у нас. Това е дълго замислян проект, заснет с изключително модерна техника и страхотни ефекти", споделя Любо. Клипът е впечатляващ не само заради контраста с лиричния текст, но и заради великолепно подбраните ефекти и сюжетни персонажи.

Песента "Знам" излезе през лятото тази година и незабавно се превърна в поредния хит на Любо Киров. От днес видеото вече е достъпно във Vbox 7 и музикалните телевизии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай