Цитиридис откраднал стола на Ненчо Балабанов

Бившият господар на ефира трябвало да води вечерното шоу

Цитиридис откраднал стола на Ненчо Балабанов | StandartNews.com

Актьорът и бивш водещ на "Господари на ефира" Ненчо Балабанов е бил ухажван, за да стане лице на вечерното шоу на Би Ти Ви, в което в момента вилнее Николаос Цитиридис. Откакто предаването за гафове падна от ефира на Нова телевизия в началото на 2019 г., телевизионните изяви на родения в Котел зевзек се сведоха само до участието му в сериала "Ол инклузив". "Имаше покана към мен от страна на Би Ти Ви да се заема с шоуто преди водещ да му стане Николаос. Тогава обаче имах договорни отношения с "Глобал филмс" и нямаше как да ги наруша и да отида самостоятелно в друга медия. Лоялен, етичен и морален човек съм, спазвам си задълженията и затова отказах офертата", разкри Балабанов в интервю пред столичен таблоид и добави, че е получавал предложения и от трите основни телевизии, пише ПИК. 

Преди да стане ясно, че 26-годишният грък поема шоуто, слуховете спрягаха за стола му и известния актьор и продуцент Башар Рахал заради острото му чувство за хумор, умението да води интересни разговори и да импровизира.

Сега Цитиридис е възприеман със смесени чувства от телевизионната аудитория. Много хора продължават да правят паралел между него и предшественика му Слави Трифонов и се дразнят на откровено лигавото му поведение и в ефир, и в социалните мрежи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай