Цитиридис на тайна сватба в Лозенец

Актьори, певци и тв водещи се събират за „Арт поток“ 2020

Цитиридис на тайна сватба в Лозенец | StandartNews.com

Актьори, певци и тв водещи се събраха в Лозенец, за да открият поредното издание на „Арт поток”. В селото дефилират звезди от различни жанрове, обединени от мерака събитията им да останат под прожекторите, макар и под знака на страха от корона заразата. Захари Бахаров и жена му Диана Алексиева традиционно отдъхват тук с двете си деца, но издание на „Поетите“ – спектакъла, в който 8 топ имена представят шедьоври на родни лирици, няма да има. Затова пък ще има премиера на комедията „Който оцелее, нека разкаже“ - постановка на Богдан Петканин с Руслан Мъйнов, Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов, Александър Кадиев и Ненчо Илчев. Голямата светска тръпка е дали Сашо на Катето Евро ще бъде с дъщеря си и нейната майка или смята да дефилира с тайнствената брюнетка, с която папараците го засичат напоследък. „Мъжът на жена ми“ от Миро Гавран, постановка на Мариус Куркински с Ненчо Илчев, Кирил Ефремов и Мария Сапунджиева, е сред другите хитове в тоналността на сатирата. Ненчо Илчев участва в още две представления - в „Любов в лудницата“ на Емил Бонев, където е в дует с Албена Павлова, и в „Тя, той и още двама трима“ от Жолт Пожгай, отново на Богдан Петканин, с Аня Пенчева, Тончо Токмакчиев, Александър Кадиев, Кирил Ефремов и Тихомир Благоев.

Още три акцента са ударени на „жълтата“ хроника. В Лозенец е Кали с новото си гадже – млад и богат господин от Пловдив, който няма нищо общо с изкуството. Край брега очакват Ралица Балева, която трябва да акостира на Черно море от Маями заедно с дъщеря си. Топ моделът официално е двойка с милионер от Швейцария, но извън протокола като че ли е соло. Николаос Цитиридис, който слезе с една седмица по-рано от екрана заради истерията покрай кризата с Ковид 19, би трябвало да представи книгата си „За вафлите и хората“. Говори се обаче, че той е в Лозенец за тайната сватба във владенията на Брендо, където Александра, дъщерята на кокаиновия „бизнесмен“, издирван от Интерпол, ще каже „да“ на годеника си.  Бъдещата булка работела в Би Ти Ви, твърдят запознати.  

По време на арт феста публиката ще гледа документалния филм на Георги Тошев за Георги Парцалев „Рицарят на смеха“. Авторът ще представи и биографичната книга за големия актьор „Георги Парцалев -Хамлет ог град Левски“. Тошев ще води и премиерата на „Дневници и делници“ на Татяна Лолова, която се превърна в един от почетните патрони на фестивала и отново ще бъде гост на Южното Черноморие. Стефан Вълдобрев ще обира овации с биографията си „Книга за песните“ и се очаква да направи джемсешън край малкия плаж в Лозенец. Ненчо Илчев ще раздава автографи върху „Забранената книга за фокуси. Тайните на 51 фокуса“ и ще зарадва зрителите със солидна порция магически номера. Иво Сиромахов пък ще подписва „У майкини“ – най-новото томче в писателското му битие.

„Арт поток 2020″ стартира с изложбата „Без рамки“ в Историческия музей на Царево, в която участват художници от България, Румъния, Турция, Унгария, Сърбия и Северна Македония. За трета поредна година ще се проведе и лятната арт академия за деца под ръководството на Калина Попова. Невръстните таланти от школата по рисуване ще творят на малкия плаж в Лозенец. В края на академията малчуганите ще подредят в обща изложба творбите си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай