Трите зодии, които ще просперират в любовта преди Нова година

Ето ги и тях

Трите зодии, които ще просперират в любовта преди Нова година | StandartNews.com

Под звездите, мистериозни и привлекателни в силата си, се срещат тези, които са призвани да изпитват и даряват  романтика. Според проницателните прогнози на астролозите някои астрологични знаци ще бъдат особено проспериращи в любовта преди Нова година. Прочетете повече за това в материала.

Телец

Предстоящите празници носят романтични трансформации в живота ви. Под новогодишните звезди ще можете да погледнете отношенията си в перспектива, да помислите за миналото и да научите ценни уроци за бъдещето. Имайте предвид принципите си - вие сте достойни за любов, без да предавате себе си. С Венера в Скорпион ще намерите силата да изразите чувствата си. В новогодишната нощ ще бъдете загадъчни и привлекателни – ще привлечете вниманието на потенциален партньор. Бъдете смели и не изпускайте момента.

Скорпион

Звездите ви обещават вълнуващи промени в любовта. Венера укрепва връзките ви, а за необвързаните хора отваря вратата към среща с достоен партньор. Вие го заслужавате. Въпреки „студа“ навън, вие можете да стоплите романтичните си страсти. След като връзката е силна, не се страхувайте да продължите напред. Обсъдете следващите стъпки, включително празнуването на Нова година заедно. Не пренебрегвайте чувствата си - ретроградният Меркурий може да бъде объркващ, така че е най-добре да бъдете честни със себе си и околните. По-близо до Нова година Венера в Стрелец ще създаде благоприятно време за романтични приключения. Възползвайте се от това.

Водолей

За необвързаните Водолеи този празничен сезон ще бъде вълшебен. Венера в Скорпион ще ви даде възможност да се докоснете до чувствената си страна и да възвърнете сексуалната си енергия. Това е моментът да определите вашите граници и нужди от партньор. Не се срамувайте да обръщате внимание на себе си. Когато Венера премине в Стрелец, може да е време за нови експерименти в личния живот. Новогодишната нощ обещава забавно време, може би среща с някой, който ще стане вашият нов партньор. Новата година е време за старт на нещо ново и красиво. Смело стъпете на следващото стъпало на любовната сфера. Няма да съжалявате.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай