Трагични разкрития за Ален Делон, какво се случва със звездата

"Искам да умра, животът свърши", казал великият актьор

Трагични разкрития за Ален Делон, какво се случва със звездата | StandartNews.com

Източник: Льо Паризиен

Децата на Ален Делон водят война от няколко седмици насам, а здравословното състояние на актьора продължава да дава поводи за безпокойство. Когато през юли миналата година жандармеристите от Секцията за изследвания го посетиха в дома му в Души, те откриват актьора много слаб и неспособен да формира последователни изречения, разкри "Льо Паризиен".

Пред общопрактикуващия си лекар, дошъл да прегледа звездата, чието здравословно състояние се влошаваше след инсулта през 2019 г., той заявил: "Искам да умра, животът свърши".

Същия ден следователите и медицинският специалист го посетили, за да установят дали актьорът е станал жертва на насилие срещу болен човек, тъй като трите деца на Делон са подали жалба срещу Хироми Ролин, която тогава е била известна като компаньонка. По това време лекарят съобщи за "състояние на физическо и психическо изтощение".

Според професионалните оценки здравословното състояние на Ален Делон "се развива в четири фази с все по-влошаваща се яснота". В периода между септември 2021 г. и юни 2023 г. те отбелязват "значителна промяна в разсъдъка, свързана със забавяне на мисълта и трудности при решаването на семейните му проблеми, и накрая, пълно премахване на разсъдъка", по време на прегледа през юли. В доклада си лекарят подчерта "слабия" морал.

Запитан за съдебното производство срещу Хироми Ролин, Ален Делон отговори в присъствието на дъщеря си Анушка: "Запознахме се преди тридесет години, с възходи и падения. В началото тя беше мой помощник-режисьор, после връзката ни стана по-интимна". Впоследствие жалбата е оттеглена, както и тази, подадена от Хироми Ролин срещу децата на Делон за насилие по време на изселването й от имението "Души" в началото на юли.

Според заключенията на прокуратурата в Монтарджис разследването не е разкрило никакви актове на насилие от страна на Хироми Ролин срещу Ален Делон.

„Свидетелите или здравният персонал, който редовно го е посещавал, не са забелязали актове на насилие срещу Ален Делон", заключи Жан-Седрик Го, прокурор на Монтаржи.

Въпреки че някои свидетели описват поведението на Ролин като директивно, не е налице причинно-следствена връзка с влошаване на здравословното състояние на Делон, което да доведе до престъпление, свързано с морален тормоз. Не изглежда да е установено и престъпление, свързано със насилие върху болен човек.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
gostin
преди 3 месеца

ТОЙ Е ВЕЛИК АКТЬОР И МЪЖ. МАГНИТ, ДЕСЕТИЛЕТИЯ ЗА НАЙ КРАСИВИТЕ ЖЕНИ ПО ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА. РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ НАМЕРИ И ТЯЛОТО МУ ПОКОЙ. НО ФИЗИЧЕСКАТА МУ КРАСОТА И ПРИСЪСТВИЕТО МУ В СВЕТОВНОТО КИНО ГО НАПРАВИХА БЕЗСМЪРТЕН. А БОРБАТА ЗА ИМОТИ И НЕМЪЧЕНИ ПАРИ ОТ "наследници" НЕ СА ДНЕС НЕГОВ ПРОБЛЕМ, КАКТО И НА ХИЛЯДИ КАТО НЕГО. ТОЙ ДАДЕ И ВЗЕ ОТ ЖИВИЯ ЖИВОТ КОЛКОТО СИ ИСКАШЕ. С ДЪЛБОКО УВАЖЕНИЕ КЪМ Г-Н ДЕЛОН.

Откажи