Топ астролог: Идват три особено тежки дни

Предсказанията на Славчо Митев

Топ астролог: Идват три особено тежки дни | StandartNews.com

Известният пловдивски астролог и изследовател Славчо Митрев прогнозира трудна 2024-а година за България.

"Разочарованието на хората ще е породено най-вече от ограниченията на сегашните договори и съюзи. Ще ни въведат различни условия, които няма да са от полза на народа", коментира той в беседа, видеозапис от която е публикуван в YouTube канала на aстрологичния център "Астрология за всеки", на който е основател.

Той предупреждава, че 23-27 февруари ще е напрегнат период.

"Очаквам в този период трудности в България. Разочарования сред населението заради ограничения, които ще бъдат наложени. Ще станем свидетели на икономически и политически промени. Разделението между управляващите и народа ще се задълбочава", изтъкна астрологът.а

"Март ще започне с спокойно, но в края на месеца ни очаква затъмнение. Енергиите ще са динамични и нещата - много нестабилни. Допълнително ще се пораждат икономически проблеми от паралела между Юпитер и Уран. В периода 23-25 март, когато е затъмнението във Везни и Овен, може да се очакват изблици на недоволство, на конфликти, които обаче ще са спонтанни и хаотични. Тогава има вероятност да стане по-ясна кризата във властта", прогнозира той.

"Месец април ще е важен по отношение на това да прозрем тенденцията, която започна на 12 януари 2020 г. със съвпада на Плутон и Сатурн. Това е важен цикъл в нашия живот. Става дума за 36-годишен период. Планетите през април-май образуват полуквадрат и тогава събитията ще са показателни по отношение на тенденциите за развитието на цивилизацията ни в следващите 30 години", подчерта астрологът.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Jobs
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи
Калпазан
преди 3 месеца

Славчо Митрев- Слави е пристрастен комунист, не му вярвам !

Откажи