Топ актриса си глътна езика при Лора Крумова! Причината

Защо водещата й създаде напрежение

Топ актриса си глътна езика при Лора Крумова! Причината | StandartNews.com

Теодора Духовникова е една от най-популярните актриси, които се радват на фенска любов заради ролите ѝ на театралната сцена, телевизионния и кино екрана. Напоследък името ѝ нашумя особено заради участието ѝ в новия български сериал „Войната на буквите“ по БНТ.

Духовникова гостува в предаването „На фокус“ по „Нова телевизия“, където водещата Лора Крумова я провокира с някои въпроси.

Част от актьорите, с които тя играе през годините, са и от нейния най-тесен приятелски кръг. Именно за тях я попита Крумова, като не пропусне да спомене и Юлиан Вергов.

Както е известно, за него в последно време се пише, че той стои зад физическата атака над актрисата Диана Димитрова, оплакала се от насилие на снимачната площадка, пише vihrogon.bg . Тя не споменава конкретно името на нападателя си, но много издания пишат, че това е именно Вергов.

Юлиан и Теодора са играли неведнъж заедно, като са и много близки приятели в живота.

„В твоя щастлив балон са Владо Пенев, Карамазов, Юли Вергов. Виждала съм най-различни хора по снимките. Какво си взимаш от тях.

„Например от Юли Вергов?“ Този въпрос видимо притесни актрисата и може би не беше готова за него, защото започна да пелтечи и въпреки близките им отношения тя отговори с клише: „За Юли толкова много неща мога да кажа и все хубави. От Юли… истински приятел“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай