Том Круз напуска сциеонтоложката църква

Актьорът искал да започне да се вижда с дъщеря си Сури

Том Круз напуска сциеонтоложката църква | StandartNews.com

Том Круз е решил да напусне сциентоложката църква, твърди негов приятел пред "Тouch Weekly". Причината за решението на холивудската звезда е, че от 2012-а година не е виждал дъщеря си Сури. Актьорът има право да я вижда 10 дни в месеца, но не искаше да го прави, защото Сури не принадлежи към сциентоложката църква. 

Манията на Том по сциентологията струва на актьора брака му с Кейти Холмс, а той пожертва и връзката си с дъщеря си заради това.
"Touch Weekly" обаче цитира изявление на близък приятел на Том, който твърди, че актьорът е в процес на напускане на църквата, за да поднови връзката си със Сури. Твърди се, че актьорът е разглеждал последните й снимки и е осъзнал, че иска да присъства в живота на дъщеря си.
„Той видя колко пораснала беше и това промени всичко. Том пожертва най-важните неща в живота си за сциентологията и ако някога се откаже, това ще бъде заради дъщеря му", казва приятелят на актьора. Според медииите Том редовно пишел писма до Сури, които Кейти криела. Предполага се, че Сури е намерила писмата в дома на родителите на Кейти в Охайо, прочела ги е и е изразила желание да се види с баща си, твърди пресата в САЩ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай