Телефон за връзка на българите с посолството ни в Париж

Телефон за връзка на българите с посолството ни в Париж  | StandartNews.com

+33 1 45 51 85 90 е дежурният телефон за връзка с Посолството на България в Париж. Премиерът Бойко Борисов и външният министър Даниел Митов се обърнаха в профилите си в социалната мрежа във Facebook към всички български граждани, които се намират на територията на Франция и имат нужда от съдействие или искат да подадат сигнал за свои близки, да използват номера на посолството ни.

"Разпоредих да бъде свикан оперативен щаб по сигурност и миграция. В него участвам аз, заедно с министрите на МВР, отбраната, транспорта, на външните работи, на здравеопазването, ДАНС и разузнаването. Ще ви информираме своевременно за мерките, които се предприемат за сигурността на гражданите. Междувременно бих искал да се обърна към всички български граждани, които се намират на територията на Франция и имат нужда от съдействие или искат да подадат сигнал за свои близки. Можете да се свържете с Посолството на Република България в Париж на дежурния телефон за връзка: +33 1 45 51 85 90", написа Борисов.

"Всички български граждани, които се намират на територията на Франция и имат нужда от съдействие или искат да подадат сигнал за свои близки, могат да се свържат с Посолството на Република България в Париж на дежурния телефон за връзка: +33 1 45 51 85 90. Българското посолство поддържа редовен контакт с местните власти и следи развитието на ситуацията след атентатите във френската столица. МВнР на Република България изказва съболезнования на семействата и близките на жертвите", гласи съобщението на Митов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай