Световни звезди в селекцията на А1 Видеотека през ноември

Вин Дизел, Шарлийз Терон, Хелън Мирън, Кърт Ръсел и ЛеБрон Джеймс са сред световните звезди

Световни звезди в селекцията на А1 Видеотека през ноември | StandartNews.com

Топ заглавията, които абонатите на Xplore TV могат да наемат бързо и лесно от видеотеката този месец, са „Бързи и яростни 9“, „Космически забивки: Нови легенди“ и „Суперинтелект“

През ноември абонатите на Xplore TV могат да избират от над 20 000 заглавия във видеотеката, които да гледат в уюта на дома си с първокласен звук и картина срещу достъпна такса. През ноември сред филмите в селекцията на А1 Видеотека са „Бързи и яростни 9“, „Космически забивки: Нови легенди“ и „Суперинтелект“.

 

Зрителите на А1 Видеотека ще открият деветия филм от поредицата „Бързи и яростни“ с Вин Дизел в главната роля. В звездния актьорски състав участват също Шарлийз Терон, Хелън Мирън и Кърт Ръсел. Филмът разказва историята на Доминик Торето, който драстично променя живота си, когато става баща, въпреки че винаги до този момент е живял ден за ден. Спокойствието му обаче не трае дълго, защото без значение колко си бърз, никой не може да избяга от миналото си. А когато миналото на Дом го застига с пълна сила, той трябва да се изправи срещу собствената си кръв, брат си Джейкъб. Историята дава повод за размисъл дали роднините са непременно семейство.

Абонатите на Xplore TV ще имат възможност да се забавляват пред ТВ екрана в дома си и с анимираната приключенска комедия „Космически забивки: Нови легенди“. Филмът представя шампиона от NBA и световна икона ЛеБрон Джеймс и неговото епично приключение. Той пътува между света на анимацията и реалността в ярка демонстрация на това колко далече са готови да стигнат родителите, за да предпазят децата си. Когато ЛеБрон и малкият му син се озовават във виртуалния капан на зъл изкуствен интелект, баскетболната звезда ще ги върне у дома само като поведе Бъгс Бъни, Лола Бъни и останалите Шантави рисунки (Looney Tunes) в ожесточен баскетболен сблъсък срещу шампионите на дигиталния злодей.

В селекцията на А1 Видеотека през ноември е и лентата „Суперинтелект“ с участието на Мелиса Маккарти, която се превъплъщава в ролята на Карол Питърс. Тя е бивш шеф на голяма корпорация, която води доста скучен живот. Това се променя, когато уредите вкъщи започват да ѝ говорят и тя разбира, че е била избрана да бъде наблюдавана от първата в света система за изкуствен интелект. Уви, суперинтелектът има пъклени планове да завладее цялата планета и Карол е последният шанс за спасение на човечеството.

Потребителите на Xplore TV могат да наемат хитовите заглавия във видеотеката и да ги гледат многократно в продължение на 48 часа. Интерактивните функции на Xplore TV помагат за избора на зрителите, като с времето платформата „научава“ предпочитанията им и им предлага заглавия, подходящи за техния вкус. Броят на заглавията на топ филми и сериали във видеотеката на интерактивната телевизия на А1 вече надхвърля 20 000 и предоставя богат избор от жанрове за всеки вкус.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай