Студенти празнуват осми декември в "Среднощен експрес"

Студенти празнуват осми декември в "Среднощен експрес"

Студенти празнуват осми декември в "Среднощен експрес" | StandartNews.com

София. Празнично пътуване във влак по теснолинейката Септември-Добринище ще зарадва студенти за осми декември. Инициативата се нарича "Среднощен експрес" и е организирана от младежката група „Swift GAP Events.

От пресцентъра на БДЖ обявиха, че ще сътрудничат за нетрадиционното празненство. Идеята на организаторите е да поднесат едно нестандартно преживяване на участващите в събитието студенти, като по този начин популяризират и пътуването по единствената в България теснопътна железопътна линия Септември – Добринище, известна още като Алпийската железница на Балканите, пише "Фокус".

Купонът ще се проведе през нощта на 6-и срещу 7-и декември във влака, който по разписание заминава от гара Септември в 02:30 ч. Ще има два допълнителни вагона за студентите, осигурени от БДЖ, които ще бъдат включени в състава на влака. Озвучителна техника и светлинни ефекти, балони, конфети, ще бъдат част от празненството за студентите.

В "Среднощен експрес" ще се пускат различни стилове музика, а популярни имена от българската музикална сцена също ще подсилят програмата.

Около 80 студенти от различни университети в София ще пътуват във влака. Те ще бъдат част от уникално по рода си празненство в композиция на редовно пътуващ влак по маршрута Септември – Банско.

Влакът, в който ще купонясват студентите, ще пристигне в Банско в 07:24 ч. сутринта на 7-и декември.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай