Стана ясен кошмарът на Кирил Маричков! Има ли изход

Слава Богу, няма опасност за живота му

Стана ясен кошмарът на Кирил Маричков! Има ли изход | StandartNews.com

Най-после стана ясно състоянието на една от рок иконите на страната Кирил Маричков.

За щастие, без опасност за живота е музикантът Кирил Маричков, научи "България Днес" от близки на артиста.

"Щурецът" се завърна спешно от САЩ поради обострена дискова херния. Поради това, че дълго време е бил на крак, дископатията му се е влошила и Маричков е усетил силни болки.

Любимецът на българските рокаджии вече е минал през всички необходими прегледи и е установено, че състоянието му не е страшно. За всеки случай ветеранът на рока ще остане под наблюдение в болница за няколко дни.

Новината за инцидента на вокалиста от "Щурците" обиколи България преди дни. За това се разбра от Дони, който на Гергьовден съобщи на широката публика, че Маричков прекъсва своето турне с мегагрупата "Фондацията" отвъд океана поради инцидент.

"Още в България, преди да заминем за Америка, Кирил Маричков претърпя инцидент.

Успя с цената на огромни болки да свири и пее до този момент, но сега болките станаха нетърпими и по препоръка на лекари се налага да се върне в България за лечение", съобщи Дони в соцмрежите и допълни:

"Осигурихме му придружител и помощник за полетите и се надяваме всичко да бъде благоприятно! Мислехме да прекратим турнето, но той ни помоли да продължим".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Петко
преди 1 седмица

Ще ме извините много умажавам таланта и музиката на Киро но не правете такива цигании със състоянието му и т.н. Да е жив и здрав още много години но не спекулирайте с живота на когото и да било.Още веднъж здав и жив да бъде.

Откажи
Пенка
преди 1 седмица

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

Откажи