Сърчаджиева: Не ме интересуват имотите на Йосиф

Актрисата опроверга слуховете, че ще съди биологичния си баща

Сърчаджиева: Не ме интересуват имотите на Йосиф | StandartNews.com

Алекс Сърчаджиева разкри, че скоро ще направи дисекция на себе си в моноспектакъл, посветен на живота й. Драмата ще е режисирана от Димитър Коцев, по сценарий на Яна Борисова. Премиерата е планирана за пролетта. 

В спектакъла Алекс ще си спомни за майка си Пепа Николова и за любимия си Иван Ласкин. Тя ще трябва да се върне и към най-голямата болка в живота си - несъществуващата връзка с биологичния й баща Йосиф Сърчаджиев, който я изоставя още като дете. В отговор на слуховете актрисата заяви, че никога не е възнамерявала да го съди заради имоти и не очаква да получи и стотинка от него. Тя е споделяла, че той е странял от нея именно заради страха, че тя ще хвърли око на някои от имотите му. "Никого не съдя, няма да съдя и не ме интересуват никакви негови имоти. Говорим за несъществуващи неща и за несъществуващи за мен хора", категорична е Алекс. 

Сърчаджиев никога не е признавал актрисата за свое дете, но в днешни дни той съжалява за постъпката си. "Знам, че в следващия живот ще се издължа за греха, който имам към Александра. Длъжен съм. Веднъж ми се присъни Пепа. Нищо не ми каза, само ме гледаше тъжно и строго. Не мога да върна времето назад. Ако можех, просто щях да я подмина, нямаше да я поздравя и да се запозная с нея, за да не разбивам сърцето й. Защото моето винаги е принадлежало на жена ми Райна", признавал е Сърчаджиев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай