Спрягат за гаджета Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева

Спрягат за гаджета Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева  | StandartNews.com

Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева са новата светска двойка, упорито върви слухът напоследък. Причината е, че Йоанна беше сред публиката на старта на шоуто "Като две капки вода" по Нова, в което той участва, а имитаторът бе хванат от тв камери на първия ред на благотворителен концерт на певицата. Те дори записаха песен в дует. Но всичко това все още нищо не значи. Неотдавна актьорът призна пред БЛИЦ, че е соло: "Преди 7-8 месеца се разделихме с жена ми. Това е много лична тема за коментиране.

Просто в даден момент много ни се разминаха пътищата като хора и съвместното ни съжителство стана много по-трудно, отколкото е резонно между двама души. Седнахме и решихме, че е по-добре всеки да продължи по собствения си път. Всеки заслужава да бъде щастлив и в личен, и в професионален план, а понякога те се припокриват. При мен стана точно така, защото голяма част от времето ми е свързано с работа. Това е работа, която аз обожавам и я търся през цялото време. Тя ми отнема голяма част от времето, което не е лесно за всеки партньор да се приема и да се толерира. Такива са причините. Няма изневери, няма скандали.

Във Фейсбук непрекъснато ми пишат, получавам покани дори за брак! Приел съм доста дами в профила си, без да се задълбочавам кои са, но достигнах лимита на приятелите си и фенките могат да заповядат на моята фен страница. Между другото, отговарям на всички съобщения, не игнорирам."

А довечера Ненчо ще "събира съчки" в "Капките". Имитаторът на Бойко Борисов ще се превърне в популярния със забавните си парчета и хореография Деян Неделчев - Икебаната. "Ще събираме съчки заедно с Жоро Низамов, за да се потопя напълно в образа!", разказва с усмивка Ненчо за актьорската си подготовка върху култувото парче. Колегата му Криско работи усилено върху акцента на алжиреца Шеб Халед и емблематичната му песен "Ейша". Джуджи, която набляга на хореографията за ролята на вокалистка на Камео, получава допълнителни уроци по танци от Гала и други свои приятелки у дома, за да усвои по-добре пластиката и екзотичните движения на певицата. Най-доволен е Азис, който ще се преобрази в Георги Христов, когото той много харесва.

Нощта на новите преобразявания ще бъде открита от легендата на рокендрола Елвис Пресли. Но засега от шоуто пазят в тайна коя известна личност ще се превъплъти в този образ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай