Софка гледа Бритни, Устата - шоу за Джако

Рапърът бил в една зала с Ал Пачино

Софка гледа Бритни, Устата - шоу за Джако | StandartNews.com

Лас Вегас. Турнето на Софи Маринова и Устата в САЩ е в разгара си. Освен че пеят пред сънародници, двамата се забавляват на макс. Дуетът посетил хитовия спектакъл на Бритни Спиърс в Лас Вегас и Софка останала смаяна от купона, който певицата изнася в столицата на хазарта вече от половин година. Устата отскочил и до шоуто на Цирк дьо Солей в чест на Майкъл Джексън One. По същото време в залата е бил и самият Ал Пачино, който след това се снимал с артистите. Публиката там е многобройна и нашенският рапър не успял да се добере до великия Ал, но останал доволен от това, че се оказал на едно и също място с него.

След това Устата научи на български афро-американец, който се изявява като шоумен по улиците на Лас Вегас. Иван качи клипчето в мрежата и събра одобрението на феновете. "На мене ми е яко", казва с ясно произношение пъстро облеченият мъж и танцува около рапъра, който реди фрийстайл. Дуетът им се получава добре, коментират феновете на Устата. А той отсече шеговито във Фейсбук: "Зарязвам Софка! Този ми е дуетната половинка".

В четвъртък вечерта ромската перла и Иван Динев бяха в Ню Йорк на поредния си концерт. Устата продължава да призовава почитателите си вместо лайкове в профила му да пуснат благотворителен sms за Снежанка на номер 17777 с текст DMS Snejanka. Mомиченцето e с детска церебрална парализа, а Устата му помага от години в битката с болестта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай