Скоро ще имаме жена премиер

Теодора Стефанова, нумероложката на Силвио Берлускони

Скоро ще имаме жена премиер | StandartNews.com

- Госпожо Стефанова, търсят ли Ви за прогнози политици, бизнесмени?

- Постоянно. Има засилен интерес.

- Ще отговорят ли резултатите от тези избори на очакванията на българина за кардинална промяна?

- Ако очакваме, че 13-и или на 14-и ще се събудим и с магическа пръчка ще се промени нещо в България, просто няма да се случи. Няма да стане тази промяна, която очаква българинът. Няма да има победители и победени на 12-и вечерта. България и Италия имат сходна карма. Така че и в България за първи път десните и левите ще си подадат ръка в името на държавата. Поставят се нови основи.

- Виждате ли в бъдещо правителство министри от служебното?

- Мисля, че някои от лидерите ще останат и в бъдещото правителство. Ще започнат реформи, връщане на инвеститорите.

- Ще има ли нови предсрочни избори?

- Не са изключени, но не тази година. Ще се направят реформи, но ще има постоянно вотове на недоверие. Правителството ще работи непрекъснато под стрес и натиск. Стачките няма да престанат. Ще има момент, в който отново хората ще се изсипят по улиците на градовете. Ще има напрежение във всеки отрасъл.

- Виждате ли нов лидер в България?

- Ще има един лидер, много известен човек, който ще поведе антиполитика. Ще спечели много гласове. До 2-3 г. това ще стане факт - може да е обединение, не партия. До 2020 г., дори по-напред, ще стане плавна промяна, ще започне новата млада генерация във властта. Сега е времето на жените. Те започват да завземат най-отговорни постове като лидери. Жена ще бъде премиер не много далеч във времето.

- Какво ще бъде, според прогнозите Ви, енергийното бъдеще на страната?

- До 2-3 г. ще сме енергийно независима държава.

- Кое е най-важното за политиците ни сега?

- Най-важното е да си подадат ръка в този момент, а не един срещу друг да застават, за да направят нещо за България. Бог ни дава този шанс. И да задържаме в страната младите хора, да се върнат с доверие. Имаме ресурс, България е позитивна и богоизбрана държава. Да сме отличниците на ЕС. В дадена ситуация да се преборим с корупцията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай