Шина и 45-дневна забрана за Ивайла Бакалова

Шина и 45-дневна забрана за Ивайла Бакалова  | StandartNews.com

София. Успешна операция претърпя участничката в предаването "КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване" Ивайла Бакалова, съобщиха от пресцентъра на МБАЛ „Софиямед".

Бакалова получи контузия по време на една от мисиите в шоуто, която я отведе директно в спешното отделение на лечебното заведение.

След направените прегледи и изследвания специалистите установиха тежка травма на левия крак и бяха категорични, че състоянието на топ модела изисква операция. Тя бе извършена днес от екипа на д-р Бисер Бончев, завеждащ отделението по ортопедия и травматология.

„Г-жа Бакалова бе приета в спешното отделение на МБАЛ „Софиямед" с многофрагметно вътреставно счупване на големия пищял на левия крак. Травмата, която е получила е много сериозна. Именно затова се наложи се тя да бъде оперирана по спешност", коментира д-р Бончев.

"Операцията премина успешно и без усложнения като към момента пациентката се чувства добре. Предстои да й бъде назначена програма за рехабилитация, а кракът й ще бъде имобилизиран с ортеза (вид шина) на този етап за период от 45 дни, в които тя не трябва да стъпва на него", допълва специалистът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай