Сервитьорка едва не припадна. Невиждан бакшиш

Щедра компания остави млада жена без думи

Сервитьорка едва не припадна. Невиждан бакшиш | StandartNews.com

Сервитьорка в американския град Канзас едва не припадна, когато получи 4-цифрен бакшиш. Щедри посетители й оставиха 2200 долара. Така те ѝ помогнаха да се доближи до осъществяването на нейната мечта. За любопитната случка съобщава агенция KAKE.

Тайлър Съливан е сервитьорка от четири години и през това време никога не е получавал голям бакшиш. Всичко обаче се промени в края на декември, когато в заведението влязла голяма група – около 22-ма души. Съливан обслужила гостите и им донесла сметката, докато се приготвяли да си тръгват.

След като компанията платила за вечерята си, всеки от гостите извадил по 100 долара и ги оставил като бакшиш. Те обяснили, че правят това всяка година преди Коледа. Така Съливан получила 2200 долара като бакшиш с пожелание за весели празници.

„Бях като в шок почти цял ден. Бях на загуба, докато не прибрах голяма сума пари. Никога досега не съм успявала да спечеля толкова много наведнъж. Когато работите в сферата на услугите, обикновено не очаквате толкова огромни бакшиши“, каза Съливан и добави, че планира да спести пари за преместване или закупуване на кола.

Сервитьорката не задържала всички пари за себе си, а разделила част от сумата с колеги. Тя вярвала, че е важно да бъдеш мил и благороден и да споделяш радостта с другите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай