Рускиня полетя с детето си от балкон в Слънчев бряг

Майката се размина с травма на главата, 7-годишната дъщеря е без наранявания

Рускиня полетя с детето си от балкон в Слънчев бряг | StandartNews.com

Бургас. 37-годишна рускиня падна заедно с детето си от балкона на хотелската си стая в Слънчев бряг. За щастие двете били настанени в стая на втория етаж и са се отървали само с контузии.

Инцидентът е станал в 15.30 ч. във вторник. Марина Носкова и 7-годишната й дъщеря Мария Подгорова пристигнали предишния ден на почивка и се настанили в хотел "Аркадия" в Слънчев бряг. Каква е причината майката и детето да полетят от терасата, не е много ясно.

Рускинята е обяснила, че е видяла дъщеря си да се надвесва през парапета, изтичала, за да я прибере, но хлапето се хванало здраво за решетките и започнало да се дърпа. Докато Марина се опитвала да я отскубне, залитнала през балкона и двете полетели надолу.

От администрацията на хотела повикали веднага линейка, която е откарала майката и дъщерята в бургаската болница. 37-годишната жена е получила контузна рана на главата и е настанена в отделението по неврохирургия. Тя е получила комоцио, но според лекарите няма опасност за живота й. Детето пък се отървало само с натъртвания и дори няма нужда от лечение.

До момента няма данни дали майката е употребила алкохол. Причината е, че в случая става въпрос за битов инцидент без жертви и полицията няма право да я тества с дрегер.

Това е четвъртият случай на полетели от тераса туристи за последните 20 дни в Слънчев бряг. При два от случаите летовниците загинаха на място. В реанимацията на бургаската болница осми ден в критично състояние е Кристиян Фънк. Германецът оцеля като по чудо след като падна от четвъртия етаж на хотел "Искър".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай