Романтика очаква телеца, лъвът е отличен сътрудник в петък

Днес приемайте всичко като знак за това дали носите нерешен проблем от миналото

Романтика очаква телеца, лъвът е отличен сътрудник в петък | StandartNews.com

Днес приемайте всичко като знак за това дали носите нерешен проблем от миналото или имате зелена светлина да продължите хода си напред или поне натам, където искате да стигнете. Може да се появи усещането, че нещо или някой ви задържа или пък ви дърпа назад. Това може да е стара връзка, отношения с някой или чувство за вина. Невинаги с лекота можем да назовем кой е проблемът. Затова днес може да получите знак къде и какво ви задържа.

ОВЕН

Добър ден за работа. Отлично ще се справяте и с най-сложните задачи. Ще покажете своите най-добри качества. Успехите ви няма да останат незабелязани и скоро ще получите интересни предложения. Вечерта ще прекарате с хора, споделящи вашите увлечения.

ТЕЛЕЦ

Ползотворен ден. Днес сте особено настоятелни и ще постигате целите си, даже ако обстоятелствата не са добри. Мнозина от вас ще разберат, как да надделеят над конкуренти и да неутрализират нападки от недоброжелатели. Вечерта е време за романтична среща и изненади.

БЛИЗНАЦИ

Днес ще настъпят събития, които ще ви накарат да промените плановете си и да погледнете от друг ъгъл на случки, настъпили неотдавна. Работа и грижи ще имате доста, но това няма да развали настроението ви. Радвате се на възможността да решавате сложни казуси и да помагате на хора в трудно положение.

РАК

За да имате успехи, днес трябва да действате решително. Затова не губете времето си. Колкото по-рано се отървете от съмненията си, толкова по-бързо ще получите това, към което се стремите. Възможни са не планирани пътувания и срещи, които ще открият пред вас нови професионални перспективи.

ЛЪВ

Отличен ден. Вие сте изобретателни и внимателни, а това ви помага да намирате отговори на много въпроси. Ученето ви се отдава и бързо ще запомняте всичко, което ще ви е от полза. Подходящо време е за делови преговори и обсъждане на въпроси, засягащи ново сътрудничество.

ДЕВА

Внезапни промени ще ви изненадат приятно. Не губете времето си в напразни мисли и не изпускайте благоприятните моменти. Доверете се на интуицията си. Тя ще ви подскаже как да действате. Добре ще вървят и деловите преговори. Много от въпросите може да обсъдите в неформална обстановка.

ВЕЗНИ

Предстои ви много работа. Няма да се справите, ако действате планирано. Импровизирайте и вземайте решения в движение. Ако не бързате, няма да допуснете сериозни грешки. Вероятни са парични приходи и изгодни сделки. Може да купите някои полезни неща за дома – така ще зарадвате и близките си.

СКОРПИОН

Малките недоразумения няма да развалят настроението ви днес. Ще сте настойчиви и няма да се отказвате от замисленото. Често ще имате по-големи успехи, отколкото сте очаквали. Днес може да обсъждате условията за сътрудничество. Ще се появят надеждни партньори и ще имате неочаквано добри предложения.

СТРЕЛЕЦ

Сутринта ще имате интересни срещи. Някои от вас ще получат предложения, които не трябва отказват. Ще може да завършите някои задачи и да поправите стари грешки. Ще успеете да наложите мнението си за решаването на важен проблем. Вероятни са парични постъпления, и то от неочаквани места.

КОЗИРОГ

Днес трудно ще поддържате емоционалното си равновесие. Често незначителна забележка ще бъде достатъчна, за да развали настроението ви. Не се захващайте със сериозни дейности, преди ситуацията да се подобри. По-късно ще получите новини, свързани с работата ви.

ВОДОЛЕЙ

Ден за общуване. Ще се срещате с най-различни хора и към всеки ще намерите нужния подход, за да проведете интересен разговор. Понякога ще ви трябват няколко минути, за да си направите верните изводи. Всичко това ще ви разконцентрира. Ще са нужни доста усилия, за да приключите със задачите си.

РИБИ

Ден за добри идеи, които ще имате възможност скоро да реализирате. Не са изключени необичайни предложения, касаещи работата ви. Не бързайте да давате отговор. Постарайте се да получите повече информация и обмислете всичко внимателно. Вечерта е време за решаване на семейни въпроси.

Източник: Марица

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай