Събота,

Рокада в бТВ! Защо Деси Стоянова избяга от Сашо Кадиев

От: Иван Ангелов -
57397
Рокада в бТВ! Защо Деси Стоянова избяга от Сашо Кадиев
A
A
A

Една от най-успешните водещи напуска ефира на бТВ и медията е поставена в партерно положение.

Откакто преди месец звездата на „Преди обед” Деси Стоянова обяви, че започва нов бизнес, телевизията сериозно се притесни за бъдещето на сутрешното предаване. Чаровната водеща обучава бизнесмени и техните служители как да правят добро впечатление пред публика и в медиите. Бизнесът й засега върви много добре и се очаква, ако продължи така, водещата да напусне телевизията, за да му се посвети изцяло. Не е ясно обаче кой ще я замести до тв партньора й Сашо Кадиев, пише "Марица".

В момента тече усилено издирване на водеща, която може да наследи Деси Стоянова в „Преди обед”, твърдят източници на „Уикенд”. Преди време се говореше, че за тази позиция се стягала актрисата Рая Пеева, чиито родители са семейни приятели на продуцента на предаването Жоро Тошев. Красивата блондинка се справи много добре със задачите си в ефира на „Преди обед” през първата година, в която работеше там. Но вместо да измести Деси, по-късно нейната работа на малкия екран намаля и в екипа влязоха още седем-осем души, които започнаха да правят собствени рубрики в шоуто.

Самата тя обаче не съжалявала за пропуснатия шанс да стане титулярна водеща, защото предпочитала работата си като актриса, която щяла да пострада от по-засилени ангажименти в „Преди обед”.

Сред другите звезди в „Преди обед” най-ярко блести тв легендата Радина Червенова. Досега тя водеше две рубрики в предаването – за интервюта със знакови личности от миналото и за психология. Дали ще се навие да работи всеки ден като водеща и как ще стои на екрана като партньорка на Сашо Кадиев? Това засега са въпроси, на които няма отговор.

Рая и Радина са най-подходящите дами в екипа на „Преди обед”, които могат да заемат мястото на Деси Стоянова. След останалите в бТВ за добър вариант се смята къдрокосата бивша водеща на „Тази събота и неделя” Алекс Кръстева, която се оказа сестра на певицата и актриса Нети Добрева. Тя обаче в момента е в отпуск по майчинство. Първата година от него приключва в края на ноември. Младата майка най-вероятно ще иска да е с детето си поне до края на тази първа година и едва след това да се връща на работа. След като шефът на новините Антон Хекимян промени формата на сутрешния блок през уикенда, там вече работят четири водещи – Жени Марчева, Диана Любенова, Мария Цънцарова и Петя Дикова. За Алекс няма място, а в същото време в „Преди обед” най-вероятно ще е нужно ново лице. Не е изключено Деси Стоянова да остане на работното си място в телевизията, докато Алекс се върне на работа. При всички положения обаче, ако бизнесът й върви успешно, както досега, тя едва ли ще издържи повече от няколко месеца. Ето защо в телевизията бързат да намерят подходяща заместница, твърдят източниците на „Уикенд”.

Звездата от „Преди обед” не за първи път прави опит да се раздели с малкия екран. Тя започва работа в бТВ преди 20 години, след като в продължение на 4 години е работила във вестник „Сега”. Пет години в нюзрума са й достатъчни, за да потърси по-спокойна работа. Журналистката става зам.-главен редактор на дамско списание. По-леката и приятна работа в печатната медия й дава възможност да роди и отгледа спокойно своите синове-близнаци. В продължение на 5 години тя пише в списания, докато се завръща в телевизията като водеща на „Преди обед” заедно с Александър Кадиев. Вече 10 години Деси се труди в предаването, което я превръща в звезда. Но се говори, че отново е започнало да й писва от напрегнатия работен ритъм на телевизионерите. Ето защо е решила да опита сама да си е шеф.

Бизнесът й засега изглежда с успешен старт. Стоянова е обявила две публични обучения с цени за участие между 75 лева да студенти и 135 лева за тренинг с включена лична среща с водещата. Скъпите билети са изкупени като топъл хляб. Ако продължава в същия дух, Деси скоро може да се поздрави като успешна бизнес дама и окончателно да обърне гръб на малкия екран.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com