Роднини отписаха Джордж Майкъл

Роднини отписаха Джордж Майкъл  | StandartNews.com

Джордж Майкъл може би никога повече няма да се съвземе - той не спира нито с крека, марихуаната, кокаина, нито с алкохола, сподели актрисата Джаки Георгиу пред "Дейли мейл". Дамата е съпруга на Андрос, братовчед на звездата. Тя разкрива очаквани, но все пак потресаващи подробности от битието на певеца.

"Преди за пореден път да влезе за рехабилитация, беше стигнал до дъното - тресеше се по купони и молеше за дрога, а после припадаше и хората викаха линейки". Според нея Джордж продължава да се лекува в най-скъпата клиника за зависимости в света - "Куснахт практис" в Швейцария. Едномесечен престой там струва 190 000 паунда, коментира "Дейли мейл". Сред пациентите й има жертви на булимия, хазарт, депресии и дори на интернет. Миналия месец пък, за рождения му ден, част от фамилията посетила Джордж в Швейцария - той не изтрезнял нито за миг, твърди Джаки.

Говорителят на певеца обаче заяви, че Джордж Майкъл се забавлява из Европа, далеч от белите престилки. Прочутият музикант през няколко години има тежки здравословни проблеми - във Виена му правиха трахеотомия, за да може да диша, докато беше в кома, после пък го кърпиха след катастрофа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай