Разкриха скандален участник в новия Биг Брадър

Кой е ходатайствал за него

Разкриха скандален участник в новия Биг Брадър | StandartNews.com

Доста скандален първи участник в новото реалити шоу на Биг Брадър бе разкрит.

Зад гърба му обаче е и огромна здравословна драма.

Ексцентричният пиар на Софи Маринова ще е един от участниците в предстоящия сезон на „Биг Брадър“. Лично Тодореско Неделчев се похвалил пред свои за тази си изява.

Още преди месеци, когато стана ясно, че се провеждат кастинги за Големия брат се заговори, че предстоящият му сезон ще бъде доста по-различен от обичайните досега и ще се залага предимно на така актуалните в момента инфлуенсъри и влогъри.

Форматът обаче няма да мине под шапката на „ВИП“, който по начало си е най-успешен в историята на продукцията в България. Причината е, че въпросните лица, не са толкова популярни за хора над 40.

Вероятно по повод предстоящата си визита в най-известната къща, Тодореско наскоро се похвали с нови корекции върху себе си. С пост в личния си Инстаграм показа на какви процедури се е подложил. Освен корекции на устните, се забелязва интервенция и на челото, като вероятно е слагал ботокс.

Неделчев, който не крие хомосексуалността си, определено ще бъде един от най-колоритните участници в Къщата. Зад гърба си той дори има два неуспешни брака с англичани, а най-сериозната му житейска битка е тази с рака.  След химиотерапии и радиотерапии в една от най-добрите клиники в Лондон, днес Тодореско е видимо добре, но тежката му съдба със сигурност би трогнала  дори и най-коравите хейтъри.

„Софи е човекът, който ми даде крила да се боря с тази коварна болест. Преминах през няколко химиотерапии, оплешивях, загубих слуха на едното си ухо, бях скелет и се чувствах парцал“, сподели наскоро през какво е минал пиарът, пише Шоу Блиц.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай