Поредена бомба от Бъкингам. Братът на Даяна разкри нещо страховито

Чарлз Спенсър пуска мемоарите си

Поредена бомба от Бъкингам. Братът на Даяна разкри нещо страховито | StandartNews.com

Неприятните събития около кралското семейство не стихват.

На фона на случващото се с Чарлз и Кейт стана ясно, че братът на покойната принцеса Даяна е бил жертва на сексуално насилие като дете. Съобщава го самият Чарлз Спенсър първо пред Today, като казва, че посегателствата срещу него са започнали, когато е бил 11-годишен.

Вчера, 10 март, в Mail on Sunday е публикуван откъс от мемоарите му, откъдето става ясно, че Чарлз е бил насилван от учителка в престижния интернат Maidwell Hall. В A Very Private School той пояснява, че тя е идвала в спалните на момчетата нощно време и е тормозила сексуално него и други ученици.

Без да назовава името на въпросната преподавателка, Спенсър пояснява, че тя или е в чужбина или вече е мъртва. Той уточнява и за други страдания в училището, като например побоите, които директорът Джон Порч е нанасял на учениците и които - по думите на Спенсър, са му носели сексуално удоволствие.

Порч е покойник от януари 2022 г., а училище Maidwell Hall вече са започнали разследване за случилото се. От там поясняват, че подобни практики през 70-те години на миналия век, когато е бил ученик Чарлз Спенсър са били приемани за "нормални", цитират ги ВВС.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Стоян
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи