Плачков и Попова оплюха родното Черноморие

Било им скъпо

Плачков и Попова оплюха родното Черноморие | StandartNews.com

Мариана Попова и Веселин Рачков оплюха родното Черноморие. Причината - било им много скъпо. Певицата и актьорът изказаха възмущението си от петзвезден хотел на Обзор. След като станало ясно, че няма да минат про-боно, както се надявали, се оплакаха, че са им поискали 5 хиляди лева двуседмична почивка в Обзор, пише "Ретро". Според информацията популярната двойка заедно с малката им дъщеричка решили да прекарат лятната си почивка в града и се спрели на топ хотел на първа линия. Цената обаче, бързо отказала семейството от плажуването.

"Това са пари, което нито едно нормално българско семейство не може да си задели за лятна почивка", недоволства певицата. И раздразнена допълва, че заради алчния хотелиер сега е възможно ваканцията на семейството да пропадна тотално. И вместо да отдъхнат край морето, да трябва да прекарат почивните дни в Плевен.

Нощувката във въпросния хотел е около 370 лева на стая за двама възрастни и дете, за ултра ол инклузив 5 звезди, сочи проверка на lifeonline.bg. За аналогичен резорт на Халкидики, Гърция, туристите ще трябва да се бръкнат поне 400, но в евро. В Обзор може да се намери и нощувка в къща за гости на няколко крачки от плажа и за 10-15 лева на вечер, а апартаментите под наем за 4 човека вървят около 100 лева. Затова и избухването на Попова озадачава хората.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай