Пълна промяна за Алла Пугачова

Певицата наскоро продаде всичките си имоти в родната си страна

Пълна промяна за Алла Пугачова | StandartNews.com

Певицата Алла Пугачова и съпругът й, комикът Максим Галкин, които напуснаха Руската федерация, наскоро продадоха всичките си имоти в родната си страна.

Вместо това, според съобщения в медиите, двойката е купила нов, луксозен имот в Кипър.

Както пише KP, новото предложено място за пребиваване на звездите ще бъде елитен пентхаус, чиято цена е почти 1 милиард рубли, или 10 милиона евро.

Апартаментът се намира в небостъргач на брега на Средиземно море. Комплексът се нарича One Tower и се намира в Лимасол.

Сградата се счита за най-високата на цялото крайбрежие и е построена на главния насип на столицата на Кипър. Всеки от 37-те етажа на One Tower разполага с три апартамента, основен акцент от които са големите веранди.

Изданието съобщава, че Пугачова и съпругът й са купили мезонет на три нива, пише glasnews. Разполага с басейн, панорамни прозорци на горните етажи.

Плажът е на един хвърлей от къщата, а от прозорците се открива прекрасна гледка към морето.

В самия комплекс, освен обществен басейн, има фитнес зала, СПА комплекс и детска площадка. Под приземния етаж има подземен паркинг, първият етаж е зает от магазини, ресторанти и кафенета.

Що се отнася до живота на самата двойка, докато Пугачева се грижи за децата, Лиза и Хари, съпругът й ходи на международни турнета.

Според KP певицата е напуснала Израел, но точното й местоположение не е известно. Според някои информации тя е заминала за Кипър, където смята да живее поне година, докато ситуацията в Израел се успокои.

Комикът заяви, че имат кипърски паспорти, с които можете да живеете в 27 страни по света. Избрали Израел, защото... те не се чувстват като чужденци в тази страна.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
4 Коментара
Сердючка
преди 6 месеца

Пугачова и комикът не ме интересуват. Явно това са хора изгои, както им казват руснаците. За тях няма Родина и приятели, има келепир

Откажи
Аз пък да ти кажа
преди 6 месеца

На Пугачова и на комикът пък съм сигурен, че изобщо не им пука какво мисли за тях някаква си сердючка

Откажи
От мен
преди 6 месеца

Има пари - Угажда си.

Откажи
Свет
преди 5 месеца

Има, благодарение на лошата Русия, която я отгледа и я направи богата тая неблагодарница, позор, голямата певачка, няма що.....

Откажи