Още рокади в "Гласът на България"

Шоуто има нов водещ

Още рокади в "Гласът на България" | StandartNews.com

Фото bTV

Талантлив, млад, популярен и харизматичен – музикантът и актьор Иван Тишев е новият водещ на сезон 2021 на “Гласът на България”, който тръгва в ефира на bTV тази есен. Той е добре познат на зрителите с ролята си на Боби от тийн сериала “Рeвoлюция Z: Секс, лъжи и музика”. Завършил музикалното училище “Любомир Пипков” в София с класическа китара, Иван Тишев посвещава времето и енергията си най-вече на музиката – свири, продуцира и пише песни - за себе си и за свои колеги. След успеха и славата, които постига с участието си в “Революция Z”, той печели още фенове и с ролята си на Дидо в уеб сериала „Не така, брат“.

“Да съм водещ в новия сезон на “Гласът  на България” е голяма радост и поредното предизвикателство за мен. Обичам да излизам от зоната си на комфорт и нямам търпение да се срещна с всички талантливи и гласовити изпълнители, които ще се явят на сцената. Сигурен съм, че заедно ще подарим много изненади и свежо настроение на зрителите”, коментира Иван Тишев.

Александра Петканова и този сезон ще бъде чаровният и усмихнат V-REPORTER и водещ на дигиталната рубрика „Гласът зад кадър“. Тя ще влиза зад кулисите на шоуто, от където ще представя авторски видеоматериали, които потребителите ще могат да гледат онлайн.

„Много съм щастлива да бъда част от екипа на най-гледаното музикално шоу по bTV и този сезон. В “Гласът за кадър” ще има много забавни моменти, както с новите треньори – Дара, Галена, Любо Киров и Мастър Иван Лечев, които много много харесвам, така и с кандидатите за титлата “Глас на България”, които пък нямам търпение да видя и опозная”, каза с вълнение Алекс Петканова.

Сезон 2021 на „Гласът на България“ стартира през есента с три нови треньорски попълнения и нов водещ в лицето на синеокия Иван Тишев. В култовите червени кресла вече са готови да се настанят звездните Дара, Любо Киров и Галена, които заедно с трикратния носител на треньорската корона - Иван Лечев, ще оформят новия менторски състав. Новите треньори и водещ на емблематичното музикално шоу обещават да внесат още много нови емоции и страхотно настроение, в новите епизоди на формата. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай