Нова снимка на Кейт взриви Острова. Има ли двойничка?

Принцесата мистериозно изчезна от събитие, за което пътуваше

Нова снимка на Кейт взриви Острова. Има ли двойничка? | StandartNews.com

Нова снимка на принцесата на Уелс Кейт Мидълтън взриви Острова и предизвика поредна лавина от слухове. Във Великобритания вече сериозно питат има ли двойничка на Кейт, която замества кралската особа.

ВИЖ ОЩЕ: Бъкингам се тресе! Кейт се извини за снимката

Кейт бе заснета да се вози в лек автомобил със съпруга си принц Уилям, който напуска замъка Уиндзор, пише BBC.

ВИЖ ОЩЕ: Скандал с новата снимка на Кейт! Медиите се нахвърлиха на Бъкингам

Снимка: ВВС

Това е третата й снимка, откакто „изчезна“ след последното си публично събитие на 25 декември миналата година.

През януари от двореца съобщиха, че на Катрин й е направена коремна операция. След като бе изписана от болницата, тя се прибра в дома си.

На снимка, направена от папараците в понеделник, 11 март, лицето на Кейт Мидълтън не се вижда, тъй като принцесата гледа през прозореца. Въпреки че със съпруга си се возят в един и същ автомобил, тя не се появи на църковната служба в чест на Деня на Британската общност, към която Уилям е пътувал.

Освен бъдещия крал, на службата бе и кралица Камила, а Мидълтън най-вероятно е слязла от колата някъде по пътя заради лична среща.

Експерти и журналисти смятат, че появата на Кейт Мидълтън в колата е антикризисен ход на двореца след скандала около семейната снимка, публикувана предишния ден.

На 10 март, за първи път от два месеца, принцесата публикува обща снимка с децата си в социалните мрежи. На кадъра тя стои на стол на фона на цъфтяща градина, заобиколена от децата си - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис.

Водещи медии обаче обявиха снимката за манипулирана и я изтеглиха от сайтовете си. Последва извинение от Кейт Мидълтън. Тя призна, че е „редактирала снимката” и се измъкна с обяснението, че е неопитна в това и „се е увлякла“.

Тази поредица от събития доведе до нова вълна от слухове, че Кейт Мидълтън може да е в кома или по някаква друга причина е скрита от обществеността.

На 4 март папараци за първи път засякоха съпругата на принц Уилям в кола близо до замъка Уиндзор. Скоро след това обаче тръгнаха слуховете, че в автомобила не е била тя, а нейна двойничка, които продължават и до днес.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай